- Reklame -

Hører du til dem, som tror, at Idræt og Sundhed er en uddannelse til gymnasielærer?

At idræt handler om unge sociale mennesker, som går mest op i at reklamere for deres  nøgenbadning? Og har du samtidig en aversion mod at bevæge dig udenfor, så er det tid til at tage læsebrillerne på og tygge dig igennem denne udgaves tema.

Ligesom på andre universitetsstudier findes der på idræt nogle  mennesker, som elsker at tillære sig ny viden samt besidder en gedigen nysgerrighed. Sund & Hed har snakket med to ph.d. studerende fra Idræt og Sundhed og givet dem muligheden for at præsentere deres forskning samt forklare, hvorfor netop deres forskning er relevant viden for sundhedsvidenskaben.

Da vi alligevel var ude på Idræt og Sundhed blev vi nysgerrige, for hvad laver en idrætsstuderende en hel dag, gennemgår de reglerne for rundbold eller lægger taktikplaner for den daglige sneboldskamp? Bevæbnet med et kamera har vi forsøgt at skildre en ganske almindelig hverdag for en idrætsstuderende, og uden at røbe for meget kan vi godt afsløre, at den ikke er helt ligesom andre universitetsstuderendes.

Når sneen daler så fint, så er der mange, som får lysten til at genopleve barndommens glæde ved at forme snebolde, sætte sine fodspor i sneen eller ligefrem  tage langrendsskiene på. De sidste par måneder har Sund & Hed udlovet en dusør til  de studerende, der kunne give det bedste bud på, hvorfor man skal ud i naturen. De to bedste bud bringes i deres fulde længde i bladet.

Hvad synes du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.