- Reklame -

Kærlighed til det du elsker

Find bladet under ‘læs bladet online‘ eller find det omkring på campus, wp eller i klinikbygningen.

Så er det blevet tid til (skole)årets sidste nummer. Vi sætter fokus på kærligheden, både til hinanden, til sig selv, men også til faget, og til den kærlighed der er i luften.

I kan læse panelet diskutere om monogami overhovedet er nødvendigt, og om utroskab kan undgås?

Læg trykket på a´et og alle idrætsstuderende, underviserer og de studerendes forældre, ved hvem han er. Lektor og Gymnastikdirektør, Johan Borghäll, og vi har spurgt om han elsker sig selv.

Som traditionen følger har vi lavet et spørgeskema på SUND for at afdække vaner og selvopfattelser hos de studerende. Eksempelvis synes 17% På Idræt og Sundhed, at det er utroskab, at kysse nogen et sted på hove­det, der ikke er munden.

Når der er sagt kærlighed, må man også sige Tinder. Vores skribent og psykologistuderende er gravet ned I videnskaben bag, og kommer med 5 gode råd til at få succes med appen. Hvordan du end må mål succes.

Vi afslører også hvordan der er gået inflation I kærligheden, og det er så basal økonomi, at selv en medicinstuderende kan forstå det.

Vores faste sexolog og medicinstuderende har også skrevet en klumme om den store, og nødvendige, kærlighed til sig selv.

Derudover kan I læse om hvordan Sexekpressens fortæller folkeskoleeleverne om sex, og forsøge at besvare spørgsmålet: kan man have et velfungerende parforhold uden sex?

I får også den unikke chance for at møde den første af sin slags i Danmark: Fodboldproffessor Peter Krustrup.

Der blev i maj også afholdt HTI17 finale, og du kan læse om de projekter der deltog, og møde dem der vandt.

Samt meget andet…

Tak for nu
Da jeg efter sommerferien har besluttet at give redaktør-batonen videre, vil jeg gerne benytte chancen for at sige tak. Det har været tre spændende og udfordrende år, som har givet mig flere gode erfaringer, oplevelser og bekendtskaber. Det bliver med stolthed og lidt vemod, at jeg takker af.
Jeg har haft fornøjelsen af at se kollegaer, lønnede og frivillige, mødes på tværs af studieretninger og lagt mange timer i at bidrage til den fælles ånd som bladet forsøger at henvende sig til. De fortjener en stor tak fra os alle, for uden deres indsats, ville bladet ikke kunne eksistere.
Også tak til fakultetet for at prioritere Sund & Hed eksistens. Vi må huseke at ingen andre Sundhedsvidenskabelige fakulteter i Danmark har et blad som udgives fast af en lønnet redaktion, og derfor heller ikke af samme kvalitet som Sund & Hed.
Også tak til læserne for alle jeres bidrag og kommentarer.

Hjalte Oltmann
Redaktør

Hvad synes du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.