- Reklame -

Global Health. Som studerende på SUND har de fleste af os hørt ordene – enten ved opslag på BlackBoard, som reminder på vores studiemail eller via studiesiderne på Facebook.

Måske du har været til et infomøde, og allerede er bidt af idéen om at komme ud og få set verden. Måske du helt har overset både mail og opslag.

Uanset om det her er dit første møde med Global Health, eller du er toptunet med information og gejst, så kommer her et overblik, om hvad Global Health er for en størrelse – og hvordan du selv kan komme afsted.

Men først en lille teaser fra vores fakultet.

Perfekt introduktion til global sundhed

Modulets kerne er et to ugers udlandsophold, hvor du kommer til at stifte bekendskab med et andet lands sundhedssystem.

Kort fortalt dækker modulet alle kandidatuddannelser på SUND, så du kommer (højst sandsynligt) afsted med studerende fra andre uddannelser end din egen. Det er således ikke kun andre landes sundhedssystemer, du får lært at kende, men du får også mulighed for at lære dine fremtidige kolleger i det danske sundhedssystem at kende.

I 2018 tilbyder Global Health 6 destinationer. Destinationerne er meget forskellige, og SDU anbefaler, at du sætter sig ind i forskellighederne og læser de enkelte destinationsbeskrivelser.

Destinationerne i 2018 er Ghana, Nepal, Palæstina, Californien, Panama og Grønland.

Du er ikke den første

“Hjælp! Hvad kan jeg forvente!?”

Don’t worry, SUND’s got your back. Husk, du ikke er den første, der skal afsted. Og du er også langt fra den første med hovedet fuldt af spørgsmål. De tidligere deltagere har både taget billeder og holdt foredrag om deres oplevelser – vil du vide mere, kan du læse vores dækning af Global Health-seminaret fra efteråret 2017 her.

Herunder er nogle billeder fra dine medstuderendes rejser.

Step-by-step-guide til 2018

Vil du gerne afsted, men er forvirret over hvordan du skal forholde dig? Så har SDU været så venlige at lave en tidslinje, der giver et godt overblik over tingene og hvad du kan forvente dig rent tidsmæssigt.

Kilde: www.sdu.dk/da/modul/globalhealth.

Det lyder spændende! Hvor kan jeg høre mere?

Dér var du heldig! SUND går langt for at sikre sig, at du som studerende er 100% afklaret over, hvad du kan forvente dig af modulet. Var du ikke selv med til infomødet her i februar, så kan du se vores optagelse herunder (undskyld lyden i starten, oplægget starter ved 6:30).

Er du hooked? Så hop forbi sdu.dk/da/modul/globalhealth og læs mere. Her kan du også se detaljerne for infomøderne vedrørende de specifikke destinationer, samt hvordan du kan ansøge om at komme afsted.

Og så til slut:

Husk ansøgningsfristen den 25. april 2018!

Mere info:

Dekanen om udlandsrejse og Global Health: sundoghed.dk/19072/oplev-verden-dit-studium
Vores dækning af Global Health-seminaret: sundoghed.dk/18955/global-health

Hvad synes du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.