- Reklame -

På dette års Tinderbox festival kan man slå vejen forbi Sex og Samfunds jeopardy spil om sex, og blive klogere på såvel kendte som ukendte begreber inden for sex. Frederik og Helena fra SUND udfordrede Mehrshad Adili og Peter Jørgensen fra TEK og vandt en sikker sejr.

Under Tinderbox, som selvfølgelig primært handlet om musik, er der også mulighed for at møde en række organisationer under festivalen, hvor læring kan laves om til leg. En af disse organisationer er Sex og Samfund, som byder de festglade gæster til et sjovt spil ‘jeopardy’ om sex. Der er en masse nyt at lære, og de smilende frivillige fra organisationen svarer gerne på spørgsmål og giver et godt råd med på vejen. Der er ovenikøbet sat en attraktiv præmie på højspil, så tag venner under armen og kig forbi boden, som kan findes rundt omkring på pladsen her den sidste dag.

Vi blev både oplyst og fik grinet en masse. Hvilken kropsdel deler eksempelvis navn med sandbanker ved stranden? Og hvad er det nu LGBT står for? I sidste ende sejrede SUND og TEK måtte lægge sig fladt på ryggen, mens SUND fik overrakt kondomer i præmie.

Vil DU vide mere om sex? Så gå ind på www.sexogsamfund.dk

Hvad synes du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.