- Reklame -

Det er slut med irriterende pantsamlere, der tager din kop, før du er færdig med den. Nu doneres pengene til velgørenhed i stedet, hvor frivillige fra forskellige NGO’er samler dit pant ind. Du kan bl.a. møde folk fra Læger uden Grænser og Hjernebarnet.

Som et nyt tiltag i år på Tinderbox er det ikke længere muligt for privatpersoner at samle aflagte pantglas- og flasker op på pladsen og tjene penge på det. I stedet er der sat frivillige ind fra velgørende NGO’er, som samler panten ind, og alle pengene doneres til velgørende formål igennem organisationen. Sund & Hed har snakket med Signe Henriksen, som er frivillig pantsamler for Læger uden Grænser, om hendes tanker og oplevelser.
“Det er hyggeligt. Folk er meget positive over, at der nogen, der gider rydde op efter dem. Så man får primært positivt respons og random krammere,” fortæller Signe.
Til daglig er Signe også frivillig for Læger uden Grænser, og da hendes kæreste nu også tog afsted, valgte hun også selv at tage med.

“Det er hyggeligt og dejligt at vide, at man tjener en masse gode penge til en god organisation. Det er meget fint, at det går til nogle organisationer, som kan bruge pengene til noget fornuftigt,” siger Signe.
Hun er rigtig glad for at de har fået muligheden for at samle så mange penge ind til Læger uden Grænser her i Odense, en mulighed som ikke i samme omfang har været der før.
Så nyd solskinnet, smil til de søde pantsamlere og donér din pant til et godt formål.

Hvad synes du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.