- Reklame -

Hvor går man hen, når det bare tænder en helt vildt at blive spanket? Og hvad nu hvis man bare er nysgerrig på området? I SMiL i Odense er det muligt at udleve sine kinks – eller teste om de er der.

Når man kommer ind i rummet, er der ikke længere nogen tvivl om, hvad der foregår. For nok er verden her ikke helt den samme, som den er i 50 Shades of Grey, men indretningen er stadig påfaldende. På væggene hænger spanskrør, piske og reb og man kan i det ene rum se et kors, som man har mulighed for at blive hængt op på. Mens man hænger der, helt ude af kontrol, er man kun i en andens varetægt. I et andet rum er der et lille bur, hvor man kan spærres inde, men der er kun så lidt plads, at det er nødvendigt at sidde på knæ. Og sidst men ikke mindst er et loungeagtigt område, hvor man kan få kaffe, sidde i en sofa og få sig en snak.

Stedet er Ørstedsgade 18 i Odense, klubben er SMiL, Odenses eneste BDSM klub. BDSM er en samlebetegnelse for bondage, disciplin, domination, submission, sadisme og masochisme. Altså flere handlinger, ofte seksuelle, hvor nøgleordene blandt andet er smerte eller tab af frihed og kontrol for den ene af parterne.

Sex eller leg?

Et meget centralt begreb i BDSM-miljøet er, at det ikke er sex. Det er leg. Og dette er også selvom man sagtens kan få noget seksuelt ud af det. For når man står og binder hinanden, eller slår, så er det ikke sex. Også selvom det måske er lidt frækt.

Man behøver ikke være en kinky fætter (m/k), for at være med her, men kan sagtens komme til at lære, om det er noget for én. Det der gør SMiL i Odense så speciel er muligheden for at være med i ’ungdomsklubben’ SMUF. I SMUF er det kun personer op til 35 år, der er velkomne, og meningen er her, at unge og forholdsvist uerfarne kan komme til at blive en del af miljøet, med en blid intro. For hvis man kommer ind og møder ligesindede omkring sin egen alder, så er det nemmere at lege med.

50 shades

Hvis man forventer at BDSM er ligesom i 50 Shades, skal man forberede sig på en svær skuffelse. Noget helt centralt i BDSM er after care og vil sige, at man tager sig godt af den person og viser omsorg efter man har dyrket BDSM. Med andre ord ville en person, der handler som Christian Grey gør i bøgerne lynhurtigt blive stemplet som en decideret psykopat indenfor BDSM-miljøet. Der er altså ikke nogen grund til at gøre ham kunsten efter. Alligevel er man hos SMiL glade for den indflydelse bogserien har haft på den generelle holdning til BDSM. Med bøgerne er kommet en bredere folkelig accept af kinks og de har medvirket til at gøre dét at snakke om emnet på mere offentlige steder nemmere.

Vil du lege med?

Hvis du sidder tilbage og føler dig lidt pirret over hele tanken om BDSM, er du mere end velkommen til at tage kontakt til SMIL. Diskretion er nøgleordet hos dem, og du kan uden problemer møde en repræsentant derfra på ’neutral’ grund, hvis du blot vil vide mere. Sidder du tilbage helt afklaret og vil rigtigt gerne prøve, er det bare at gå til tasterne på http://www.smilfyn.dk/intro.html og booke en intro til BDSM. Og så længe du er under 35 er du også velkommen i deres ’ungeafdeling’

Hvad synes du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.