- Reklame -

Der blev øvet immobiliseringDen sidste dag i november havde SATS inviteret til det andet i rækken af praktiske aftener, denne gang under titlen: ”Immobilisering og grov-neurologisk undersøgelse af traumepatienten”.

Erik Bergholdt
Stud. med.

Cirka 20 medicinstuderende fordelt ligeligt fra 1. til 12. semester havde været hurtige og sikret sig plads til arrangementet.  Der var hentet ekspertise udefra, hvilket betød, at de studerende kyndigt blev guidet gennem immobilisering på spineboard ved Falckredder Lasse Broe, samt modtagelse og grov-neurologisk gennemgang på traumestuen ved læge Lasse Pedersen afd. O.

Efter en kort demonstration fik de studerende lov til selv at forsøge sig inden for hhv. immobilisering og grov-neurologisk undersøgelse. Der var rig mulighed for at spørge og få gode tips og tricks af de professionelle folk, der til dagligt står med opgaverne.

Hold øje med opslag for næste praktiske aften, der formentlig kommer til at ligge i starten af den nye semester.

Det er meningen, at SATS fremover vil lave flere såkaldte praktiske aftener, hvor de studerende kan få mulighed for hands on inden for en lang række traumerelaterede emner. Derudover arbejdes der også på et ud af huset-arrangement.

Hvad synes du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.