- Reklame -

Så har vi taget hul på et nyt studieår 2012/13, og vi vil gerne byde alle de nye studerende velkommen. Vi vil gerne benytte lidt spalteplads til at fortælle om, hvad de faglige vejledere kan hjælpe med og ved samme lejlighed komme med en lille opdatering om vores arbejde.

Klinisk Biomekanik

Velkomst til nye studerende
Velkommen på klinisk biomekanik. Et nyt spændende kapitel er for jer netop begyndt. Starten af studiet er oftest præget af en vis tilvænningsperiode. Selvom alt det nye kan virke som en stor mundfuld, falder tingene stille og roligt på plads. Husk på at jeres faglige tutor står til rådighed for jer, og at I også er mere end velkomne til at rette spørgsmål til os, enten via mail eller telefon, eller I kan komme forbi kontoret i træffetiden.

Hvad kan faglig vejleder hjælpe med?

Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i uddannelsen, struktur og studieordninger eller har brug for en individuel studieplanlægning så kontakt de faglige vejledere. Derudover hjælper vi ved merit-, dispensation-, eksamensforhold samt eventuelle personlige problemer.

Husk på, at vi er der for jeres skyld, og at vi som faglige vejleder er underlagt tavshedspligt.

Klinisk biomekanik på Facebook
I sommeren fik klinisk biomekanik en side på Facebook. Alle studerende er velkomne til at bruge siden og komme med inputs hertil. Ligeledes kan siden også deles med potentielt kommende studerende, eller den kan synliggøre uddannelsen og vores profession.

Træffetider efterår 2012
Som sædvanligt afholder vi træffetid to gange ugentligt; én gang på Campus og én gang på WP. I skal altid være velkomne til at kigge forbi vejlederkontoret i træffetiden, men vi opfordrer til at der bestilles en tid. På den måde er I sikre på, at vi har tid til en grundig samtale, og at I ikke går forgæves.

Johanne Brinch LarsenJohannes Mackeprang

Ved redaktionens deadline var træffetiderne endnu ikke fastsat, se derfor BlackBoard og www.sdu.dk for de akutelle træffetider for efteråret.

Tlf. nr: 6550 2978
Mail: fvkb@health.sdu.dk

Med venlig hilsen
De faglige vejledere
Johannes Mackeprang og Johanne Brinch Larsen

Hvad synes du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.