Home Arkiv SDU Semesterstartsfest

SDU Semesterstartsfest

0
SDU Semesterstartsfest
<em>Foto: Christian Pedersen</em>

Skallen strammer, kroppen strejker og den forventede straf, for gårsdagens eskapader, må dæmpes af en håndfuld panodiler. I går var min første gang, men bestemt ikke min sidste.  Jeg var til semesterstartsfest på SDU.

Katrine Thorhauge
Stud.med.

Semesterstartfest
Foto: Emil Mørup Langberg

Nyt semester
To gange årligt inviterer Syddanske Studerende alle studerende til en fest, der vinker farvel til det foregående semester, og skyder det kommende i gang med et brag.

Universitetet, som normalt forbindes med høj faglighed, engagement og lærdom, bliver for nogle timer, badet i procenter og kulørte lamper. De praktiske sneakers er udskiftet med stilletter og den tilknappede skjorte med synlig kavalergang. Eksamen er overstået, måske bestået. I aften er man ligeglad, der er semesterstartsfest og SU-venlige barpriser.

Kø til at stå i kø
Bar »Nedenunder« har siden klokken to budt utålmodige studerende velkommen med Dj, loungestemning og øl. Klokken 20 åbnes dørene til selve Semesterstartsfesten, men allerede klokken tyve minutter i otte synes køen uendelig. Folk vil ikke gå glip af i aften.

Semesterstartfest Foto: Christian Pedersen

Som sædvanligt har Syddanske Studerende sørget for et velkendt musikline-up. Denne gang med blandt andre Alexander Brown og Yepha, som hver især, og i samarbejde, er kendt for en række partystarters som blandt andet »Skub til taget« og »Det stikker helt af«. Punchlines som begge tages alvorligt til Semesterstartsfesten

Semesterstartfest
Foto: Christian Pedersen

Afterparty
Stemningen er på sit højeste og overalt ses øer af dansende, samtalende og flirtende studerende. Klokken er 01:55, og om fem minutter slukker musikken, lyset tændes og garderobepersonalet får travlt, men natten er stadig ung.  Ved indgang B holder busserne parkeret, der er arrangeret transport til afterparty på »Blomsten og Bien«.

Semesterstartsfesten vil ingen ende tage.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.