- Reklame -

Kære medicinstuderende – nye og gamle!

Vi håber at alle har haft en sommer med dejlig ferie, gode venner, en sød familie, veloverståede eksamener, prøver og ikke mindst omprøver 🙂

Hos de faglige vejledere på medicin har sommersolen gjort godt, og vi står klar med fornyet energi til at hjælpe jer med at takle de udfordringer, I som studerende møder undervejs. I løbet af sommeren har vi nemlig budt velkommen til to nye kollegaer, Thordis og Anne, der i løbet af efteråret vil folde vejledervingerne ud og flyve højt over WP17. Derudover arbejder vi på at flytte en af vores ugentlige træffetider ud på campus, til glæde for jer der har undervisning ude på goe’ gamle Rustenborg.

Præsentation af de nye faglige vejledere

AnneJeg hedder Anne, er 24 år gammel og læser på 8. semester.

Jeg har tidligere erfaring som vejleder, hvilket har rustet mig til stillingen. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og ser frem til at møde jer.

ThordisJeg hedder Thordis, jeg er 30 år, og jeg læser på 5. semester på bacheloruddannelsen.

Jeg har tidligere læst til sygeplejerske – jeg blev færdiguddannet i juni 2011, lige inden jeg begyndte at læse medicin. Jeg er ny faglig vejleder på SDU per 1. august, men jeg har tidligere arbejdet med vejledning af sygeplejestuderende. Jeg er god til at lytte, og jeg er god til at undersøge problematikker, og jeg glæder mig helt vildt til at arbejdet som faglig vejleder på medicinstudiet.

Vi håber at kunne byde velkommen i vores nye kontor inden alt for længe! Desuden glæder vi os til Specialernes dag d. 27. September klokken 14-18, hvor alle kandidatstuderende er velkomne til at komme og få indblik i mange af de forskellige muligheder der folder sig ud efter embedseksamen. Kan det blive bedre end det?!

Nå, men overvejer du at tage din elektive klinik på kandidaten i udlandet? Så husk at arrangere opholdet i god tid. Du bør have dokumentation for din klinikplads allerede til holdprioriteringen, der ligger i semesteret før du skal i klinik, ellers risikerer du at ikke komme på det rette hold. Øv!

Sidst, men ikke mindst: Husk at eksamenstilmeldingen på selvbetjening lukker d. 15. september!

Ja, som du kan se ved vi rigtig meget, og hvis vi alligevel kommer til kort, ved vi som regel hvem der kan tage stafetten videre 🙂

Husk, at ikke alt nødvendigvis vindes ved terpning og tilmeldinger. Så hvis du gerne vil snakke om studieplan, stress, læseteknik eller måske noget helt andet, er du som altid velkommen til at besøge os på kontoret, sende en mail eller ringe til os.

Til nye medicinstuderende
Tillykke med optaget! Vi håber, du får en fantastisk studiestart på medicin. Vi faglige vejledere er selv medicinstuderende, og vi kan hjælpe dig, hvis du støder på problemer undervejs i dit studie. Vi kan bl.a. hjælpe dig med at finde rundt i regler, lægge en studieplan eller tale om manglende motivation. Hvis vi ikke selv kan hjælpe dig, kan vi henvise dig til andre, som kan.Vi sidder i WP 17, 1 sal, få eventuelt din faglige tutor til at vise dig hvor.

Kig forbi i vores træffetid mandag-torsdag 11.15-15.15 – du behøver ikke at bestille tid for at tale med os.

Du kan også sende os en mail på fv@health.sdu.dk eller finde os på e-learn, hvor der også findes gode links, præsentationer, barselsguide, præklinikguide og andet.

Som ny studerende anbefaler vi varmt at du finder og læser din studieordning. Her kan du se hvordan din uddannelse er bygget op, regler for 1. årsprøven, eksamensregler osv. Informationer som det er vigtigt at have styr på som medicinstuderende.Du kan finde din studieordning på www.sdu.dk

De bedste sensommerhilsner fra de faglig vejledere på medicin!
WP 17, 1. Sal, ved glasbroen.
Tlf.:  65503818
fv@health.sdu.dk

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.