- Reklame -

“Danish women possess no flirting ability. They have zero charm and zero allure. Not a feminin drop of blood courses through their veins. They don’t know how to treat you well, cook for you, or make you laugh. They don’t know how to look sexy. They won’t defer to your masculinity. They can fuck you, but no more. What they do have are pussies and opinions you really don’t care about hearing. That’s it. Denmark takes top prize for having the most unfeminine and androgynous robotic women I’ve met in the world.”

Lily Sarkisian
Stud.med

Ovenstående er et uddrag af en ret omdiskuterede blog af en amerikaner, der for knap to år siden besøgte Danmark og på baggrund af dette besøg skrev bogen “Don’t Bang Denmark”. Manden bag bogen og bloggen går under navnet Roosh V og har i løbet af de sidste par år fået enorm opmærksomhed fra hele verden – mest af alt for hans meget direkte fremgangsmåde med hensyn til at “nedlægge kvinder”. Kritikere og feminister kalder ham nedladende og hadefuld overfor kvinder, mens andre mener om ham med ærefrygt og bruger ham som inspirationskilde til deres egne “erobringer”.

Selvom at klummen er et par år bagefter, så stødte jeg alligevel på en artikel i et dameblad på en FADL-vagt forleden og blev selvfølgelig nødt til at læse både artiklen, bogen og den dybt foruroligende blog.

Men faktisk mener jeg ikke at han er helt forkert på den. Og nu tænker du: ”Oh girl, no you didn’t!” But I did!

Don’t get me wrong: Rooshs måde at formulere sig på, er helt grotesk. Hans omtale af kvinder er dybt nedladende, sexistisk og det er umuligt at opspore et gram af respekt i de fleste af hans udtalelser. Men bag hans forfærdelige betegnelser og tæerkrummende svinere til højre og venstre, lurede jeg alligevel lidt sandhed. For er det ikke sandt, at kvinder i Danmark HADER at tabe en diskussion, selvom de måske tager fejl, oftest har håret i en knold, ”det er alligevel så nemt” og nærmest sætter ære i at prale med manglende evne i et køkken – endda til at koge et æg?

Udover et par citater fra bogen, indeholdte artiklen også mindre interviews med en udlænding bosat i Danmark, en forhenværende dansk turist og to danske mænd, der var bosat i Los Angeles. De blev spurgt om deres indtryk af danske piger og hvorvidt de synes, at Roosh V havde fejlbedømt pigerne og uden større forskelle, mente de faktisk alle sammen at danske piger, smukke som de er, desværre var blevet for maskuline, bøvsende skygger af den feminititet, der engang havde domineret inden Rødstrømpebevægelsen. Alle mænd var meget påpasselige med, at læseren ikke fik indtrykket af at de var imod lige rettigheder for kvinder og mænd, men derimod at de savnede lidt ydmyghed og graciøsitet hos kvinderne i Danmark – for påpasselige, hvis man spørger mig!

Kvinderne lader sig ikke længere forføre af romantiske gestusser og riderlighed, men af en kold fadøl og dårlig beslutninger taget i påvirket tilstand!

Roosh V er uden tvivl bitter over at det ikke lykkedes ham at være lige så populær hos de danske piger i forhold piger i mange andre lande og hans meninger er klart farvet af dette. Men vi lever i fornægtelse, hvis vi påstår blindt, at hans observationer måske ikke har ramt plet.

Bliver en dansk pige kaldt smuk eller sexet, vil hun oftest brokke sig over, at det er for overfladisk og ikke særligt godt ramt (lidt ala spredehagl). Bliver hun derimod kaldt stærk eller uafhængig (som oftest er maskuline eller androgyne træk), føler hun, at den er helt  retmæssig! Vi har mistet evnen til at omfavne vores kvindelighed og forbinder den nu med at være svag og skrøbelig – og endnu værre: at den fremstiller os som det svage køn!

Kvinder er efterhånden blevet så ”selvstændige,” at det ligger på grænsen til direkte fjendtlighed overfor mænd. Åbner han døren for os, snerrer vi af ham, for at han ikke skal tro, at vi ikke kan klare os selv. Taler han til os, mens vi står i baren, ikke nødvendigvis med anden bagtanke end at føre en hyggelig samtale, mens bartenderen er i gang, så skal vi gudhjælpmigdaogså få ham til at mærke, at vi ikke har brug for ham! Fordi vi har skubbet al maskulinitet fra os, indtager vi selv en del af den rolle, mændene helt naturligt burde have!

Roosh gør ikke epoke-gørende opdagelser med sin tarvelige beskrivelser af kvinder verden rundt – men en fremmede mands indtryk af deres opførsel og påklædning siger måske mere end en indfødt, der efterhånden er vant til det alt sammen.

Så, danske piger, væk med knolden og de slidte bukser og inviter mændene tilbage i jeres liv – not in a bad sense 😉

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.