Home Arkiv Sundhedsmekka

Sundhedsmekka

0

Efterårets Sundhedsmekka løb i slutningen af september af stablen, og gav de mange foreninger på medicinstudiet mulighed for at præsentere sig selv.
Nye som gamle studerende mødte op, og hørte om de mange muligheder der er, for at engagere sig i studierelevant foreningsarbejde ved siden af læsningen.

Anders Kjærsgaard Valen
Redaktionssekretær

Sundhedsmekka

Tungt bevæbnet med alt fra kage, sodavand og slik til pølsehorn, pizzasnegle, kaffe og frugt var de mange foreninger traditionen tro mødt op til dette semesters Sundhedsmekka.

Til dette event har alle foreningerne mulighed for at præsentere sig selv for nye som gamle studerende, og forhåbentligt forføre dem med godter og informationer om netop deres forening.

Sundhedsmekka er arrangeret af IMCC og afholdes i starten af hvert semester. Det er efterhånden en fastgroet tradition, og en god måde at formidle de mange muligheder som eksisterer i studiemiljøet, udover at læse.

Sund & Hed var som altid også tilstede. Vi introducerede os selv, og fik gode tips til træning, som jo er dette nummers tema.

Lokalerne og det store fællesareal i WP25 var fyldt op med foreninger og interessegrupper, og stemningen var som altid i top.

Hvis du ikke nåede Sundhedsmekka denne gang, så får du chancen til foråret igen.

Sundhedsmekka

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.