Home Arkiv Semesterstartsfesten – Denne gang med fokus på de store navne

Semesterstartsfesten – Denne gang med fokus på de store navne

0

Allerede før sommerferien, blev der oprettet et event til ”Semesterstartsfesten – efteråret 2013”. I løbet af de første to måneder, var der allerede tilmeldt over 1000 glade studerende, der spændt ventede på at deltage i en af de største fester på Syddansk Universitet.  Der gik da heller ikke lang tid, før at Syddanske Studerende i samarbejde med Tuborg kunne præsentere de helt store navne til festen, nemlig: Infernal og Kongsted, og som en ”appetizer”: Karsten Green, til underholdning af de unge studerende til Pre-party i fredagsbaren, Nedenunder.

Lily Sarkisian
Stud.med.

Infernal ved semesterstartsfesten

Jeg var helt klart solgt, da jeg så deres lineup – at man slipper sølle 50 kroner for indgang og garderobe, var jeg helt tilfreds med! Og jeg blev da heller ikke skuffet, da jeg så køen udenfor indgangene en hel time før festen startede: flere hundrede mennesker, der stod i lange køer, for at være garanteret en billet til festen. En kæmpe opbakning fra de glade gæster og meget ros til Syddanske Studerende, der har formået at skabe enorm omtale af en fest, der tidligere ikke har kunnet formå at lokke halvt så mange til.

Da jeg tidligere på dagen snusede rundt på campus, blev jeg da også introduceret for flere forbedringer i forhold til sidste fest: først og fremmest var indgangene betydeligt mere indbydende, med plakater, oppustelige Sommersby-balloner og dobbelt mandsopdækning i entréen = hurtigere ekspedition.

Grundet renovering i arealet udenfor kantinen II (som tidligere har fungeret som rygeareal), havde de til gengæld dækket op med to forskellige barer ude ved indgang F, en masse sandsække og en Sobieski-bil, der fungerede som mobilt diskotek for de rygende gæster. Og for at flest mulige af de frivillige bartendere kunne tage med i byen efter fest, havde arrangørerne endda oprettet et pre-hold, til at stille alle barer osv op og booket et oprydningshold, så man slap for at svinge med kosten indtil kl. 04 om morgenen, mens alle de andre hyggede sig i byen!

Jeg bemærkede, at antallet af gæster var noget mindre end ved de sidste to fester, men syntes at det var meget passende, da de ”få” m2, der er festarealet, tit er for proppet og gør det umuligt at komme til eller fra nogen steder under festen.

Dog var stemningen i top under hele festen; barerne var overrendt af tørstige gæster hele tiden, opdelingen af Stenten og Gydehutten med forskellige DJ’s var en succes og allerede fra omkring kl. 21, var der en del ude på de forskellige dansegulve.

Da Kongsted gik på scenen ved 22-tiden, var det foran et tætpakket og feststemt publikum, og temperaturen steg til 40 grader – men både han, gæsterne og de misfornøjede fotografer, med tilduggede linser, nød hvert øjeblik af koncerten. Og efter en god time, med det ene fantastiske nummer efter det andet, gik Infernal på til et godt opvarmet publikum, der hoppede og dansede som aldrig før.

Med konkurrencer, søde Tuborg-piger og flere fodboldborde var gæsterne fornøjede helt indtil kl. 02, hvor gæsterne blev kørt med busser til efterfesten på The Gym, hvor det tætpakkede diskotek først smed de sidste gæster ud halv 7 om morgenen.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.