- Reklame -

Titlen som månedens studerende gik til idrætsstuderende, Christian Røj Jørgensen.

Sagt om Christian Røj Jørgensen:

Han er en superengageret studerende – både fagligt, socialt og politisk. Han sidder i studienævnet på idræt, og kæmper en brav kamp for at få flere studerende til at udfylde de skriftlige evalueringer. Han er passioneret omkring dette, og inddrager de medstuderende for at forsøge at finde den bedste løsning. Han er altid klar på en livlig og engagerende snak om alt.

Han er ansat som instruktor på to fag, og mange af de studerende han underviser, roser ham til skyerne. De kan mærke at han gerne vil undervisningen, faget, og ikke mindst dem.

Han udbyder også ganske frivilligt et kursus i energiomsætning og har gjort det i 3 år i træk nu. Han bruger mange timer på at forberede det og en hel weekend på at gennemføre det.

Sidst, men ikke mindst, er han en omsorgsfuld person, som ikke er bange for at træde til hvis det brænder på for hans medstuderende. Han støtter op om de sociale arrangementer, hvilket gør at der skabes liv på studiet.

Hvordan er det at blive kåret som årets studerende?

Jeg er naturligvis rigtig glad for det. Det er rart at blive anerkendt, og vide at man gør en forskel.

Hvad motiverer dig til at engagere dig så meget i studielivet?

Det hele startede egentlig meget småt med nogle kurser i energiomsætning – jeg gjorde det, fordi jeg synes det var sjovt, og fordi jeg kan. Det blev heldigvis en succes, og jeg fandt hurtigt ud af, at det at engagere sig mere i studielivet også gør studiet mere spændende. Det bliver ganske enkelt sjovere at læse op, når man har det som ekstra motivation.

Har du nogen råd til studerende, der vil engagere sig mere i studielivet?

Bare at man skal kaste sig ud i det. Meget kan lade sig gøre, hvis man vil det, og sammen kan vi gøre studiet bedre. Man skal ikke gå og gemme sig.

 

Stort tillykke til Christian fra redaktionen på Sund&Hed

 

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.