- Reklame -

Medicin & Biomek REVYENs fjerde revy: ”I FULD 4SPRING”, tog ikke bare publikum med storm, men opbyggede igennem to timer en tsunami af kreativ og intelligent underholdning, som nådesløst rullede henover publikum.

Tekst af Katia Bomholt, Stud.Med. 

Revyen bliver skrevet, instrueret, bygget og opført af 38 dedikerede studerende. Arbejdet startede helt tilbage i efteråret, hvor interesserede medlemmer mødtes til skriveaftener, hvor de idegenerede, ideudviklede og drak øl. Bag premieren midt i februar ligger der to intensive uger, hvor de har øvet og fremstillet rekvisitter.

Over to halvlege bliver tilskuerne ført gennem et sketchmåltid på 21 forskellige retter. Revyen kan minde om en kulinarisk jordomrejse, hvor man får lov til at smage på det bedste fra egnen, for derefter at blive ført videre til det næste land, hvor smagen er ny og anderledes. Det bliver derfor ikke en triviel og ensformig oplevelse, fordi man for hver sketch bliver stimuleret af nye indtryk. Sketchene præsenterer både nationale, regionale og lokale problemstillinger.

Revyen hiver bl.a. publikum med ud på det nye OUHs byggeplads, hvor man har husket at lave toiletter og laver gangene længere, så der kan ligge flere patienter.
Man får lov til at kigge ind Millennium Falcon, hvor en dement Darth Vader med voldsom KOL truer sønnen Luke med at slå hånden af ham (igen?), hvis han ikke henter cigaretter til ham.
Derefter kommer man ned i kælderen og følger to retsmedicinere obducere et lig imens de, lidt makabert, leger med ord som: ”ARME ham, at han skulle dø på denne måde, håber ikke han LED”.
Man kommer til middag hos familien Danmark, hvor far er Aarhus, mor er København, teenage datteren Ålborg hedder nu kun Ane efter hendes bytur i går og babysønnen Odense bliver glemt af de andre – igen.

Revyen blev i år flyttet fra det gamle Teknikum og ned på Magasinet, og selvom lyden enkelte gange ikke var optimal, kan man med sikkerhed sige, at hvis du ikke så Medicin & Biomek REVYEN, skylder du dig selv at se den næste år.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.