- Reklame -

Sagt om Therese Keinicke Nissen

Jeg vil gerne nominere min mega seje læsemakker Therese Keinicke Nissen. Vi er i gang med ugekurserne, hvor hun kæmper hårdt sammen med alle os andre. Der er bare lige det, at hun derhjemme har to små drenge. Jeg synes det er så sejt, at hun har overskud til både dem og til at give den en ordentlig skalle med ugekurserne.
Hun har klaret studiet på 8,5 år selvom hun har fået to børn og lavet et prægraduat. Og dermed gennemført på nomeret tid + 2 x barsel + forskning. Sikke en inspiration til andre.

Hun er noget særligt og er en mega inspiration for alle studerende med børn. Hun er altid fuld af overskud. Jeg har stor respekt for hende og beundrer hende.
Jeg håber I har lyst til at støtte min anerkendelse af hende, hun har fortjent det.

Hvad tænker du når du hører sådan en udtalelse?

”Det bliver jeg rigtig glad for at høre. Jeg synes jeg har kæmpet hårdt, men det er der jo mange der gør. Man bliver jo ikke bare sådan læge, det er et stort arbejde”

Hvordan har du holdt moralen oppe i 8,5 år?

”Jeg vil bare rigtig gerne være læge, det har jeg altid ville. Men jeg er rimelig klar til at blive færdig med at læse til eksamen, og glæder mig til at komme ud og bruge det. Min mand har også hjulpet mig”

Hvor kommer overskuddet fra?

”Vi har en god læsegruppe, hvor vi også husker at smile, lave lidt ballade og hygge os, og det giver luft, i perioder hvor det ellers er hårdt. Jeg har haft mange læsegrupper og læsemakkere da jeg har skiftet grundet barsel og prægraduat”

Har der været nogle kritiske nedture?

”Et dårligt klinik ophold kan næsten tage luften fra en, ligesom en dårlig arbejdsplads kan det”

Har du et råd til dine medstuderende?

”Det er vigtigt at man gør det man godt kan lide. Jeg synes ikke man skal gøre ting af pligt f.eks. et prægraduaet. Man skal gøre det der interesser en. Hvis man kan lide noget med børn, så vær med i bamsehospitalet”

2 KOMMENTARER

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.