- Reklame -

Charlotte har modtaget hele 2 nomineringer

Sagt om Charlotte Moore

Charlotte har siden hun startede på studiet snakket om, at hun en dag ville starte en revy. Sidste efterår begyndte hun at tage de første spadestik og har ligesiden arbejdet benhårdt med det kæmpe store projekt det er at sætte en revy på benene – for første gang! Jeg har fulgt hende tæt og oplevet, hvordan hun har kæmpet sig gennem de sjove såvel som hårde tider. Altid med et smil og et engagement, som jeg sjældent har set! Revyen er for mig at se et af de største initiativer der er taget på psykologi-uddannelsen siden dens begyndelse, og jeg har i processen med stor beundring og glæde oplevet, hvordan det er lykkedes at skabe et fællesskab, sammenhold og samarbejde på tværs af årgangene. Det kræver enormt meget at stable sådan et projekt på benene, og jeg beundrer Charlottes mod og vilje til at springe ud i det! Det fortjener et stort skulderklap!

Jeg vil gerne indstille min fantastiske revyformand Charlotte B. Moore, der går på 3. semester på psykologi på SDU.
Hun har ene kvinde formået at opstarte en revy på psykologi fra bunden, en revy der startede med hende tilbage i oktober/november og nu er oppe på at have ca. 60 medlemmer med fire forestillinger i slut april.
Hun har kæmpet en brav kamp og er for alle dele af revyen fra økonomi og fundraising til PR og instruktion, og gennem alt det, med et helt fantastisk humør, der motiverer os alle til at tage endnu større del i projektet.
Jeg håber hun får månedens klap på skulderen – det har hun fortjent.
Desuden har hun oven i det endnu engang valgt at være social tutor for næste årgangs små spæde psykologistuderende.

Nu sidder du og smiler lidt. Hvad tænker du når du hører dine normineringer?

Ja – det føles jo fantastisk… Sikke nogle dejlige damer. Jeg bliver rørt.

Du har haft ideen om at starte en Revy, siden du startede. Hvorfor blev du ved med at kæmpe for den?

Igennem min teater- og højskole erfaring, har jeg oplevet, hvor vigtigt og meningsskabende det er, at være en del af et fællesskab og af noget større. Så det gav mening for mig, at samle en gruppe og gøre det muligt at skabe sådan et projekt sammen.

Hvordan har du formået at bibeholde et smil på læben?

Godt spørgsmål. Jeg havde perioder hvor jeg var langt nede og vende, især under eksamensperioden. Jeg var rigtig presset, men jeg var grebet af projektet og at se de andres motivation. Det er ikke af min opfattelse at jeg ene man har stået for det. Jeg har kastet en ide op, som andre har grebet og gjort til et fællesprojekt. Når jeg så fortalte at det var hårdt, har jeg fået den støtte som jeg havde brug for, til at komme op på hesten igen. Vi tager hånd om hinanden.

Hvordan kommer man fra ide til handling?

Find de rigtige mennesker. Træk på folk omkring en. Revy er socialt, og man kan ikke komme særlig langt alene. Jeg ville ikke kunne overskue at stå med det hele selv.

Har du et råd til dine medstuderende?

Om det er i en læsegruppe eller en kulturelt fritidsaktivitet; så brug hinanden – og især når man har det svært – man kan ikke komme særlig langt alene.
Tillykke til Charlotte Moore

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.