- Reklame -

BoganmeldelseSad du til introforelæsningen på K11 og havde glemt alt om CNS – eller kan du bare ikke vente på, at B9 begynder? Så kan forlag komme dig til undsætning. Den sjette udgave af neurokirurgi- og neurologibogen indeholder blandt andet de nyeste behandlingsalgoritmer, forståelige figurer, samt en folder om neurologisk journalkoncept, så er der noget til kittellommen.

Ud over det rappe merchandise kan bogen bryste sig af udmærkede figurer og et væld af CT- og MR-scanninger. Samtidig er bogen spækket af billeder, der viser hvordan sygdommene viser sig klinisk. Dette overblik over kliniske såvel som parakliniske fund øger forståelsen, hvilket gør neurofagene mere overskuelige.

Bogen fungerer som en udmærket støtte til eksamenslæsningen på B9, hvor beskrivelserne af kliniske fund og bagvedliggende årsager giver et let overblik til de kliniske cases.

Med næsten 800 sider, hvoraf 22 er dedikeret til hovedpine, kommer bogen vidt omkring og kan være et suverænt supplement, måske endda alternativ, til den opgivne litteratur.

Hvis du er eventyrlysten nok til at ignorere studieguiden og ikke er tændt på at læse om B9’s neurobiologi på norsk. Eller hvis du synes at ’kompendiet’ er for tung en sag at slæbe med til læsesalene. Så er klinisk neurologi og neurokirurgi afgjort noget for dig.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.