Home Anbefalet Maskespil i løbesko: Idræt afsløret i massivt cover-up

Maskespil i løbesko: Idræt afsløret i massivt cover-up

0
Maskespil i løbesko: Idræt afsløret i massivt cover-up

Idræt afsløret2I et forsøg på at skjule indvielsesritualer for offentligheden har personer fra Idræt og Sundhed maskeret deres studiestart og tvunget tidligere studerende til tavshed.

Fredag d. 26. august afslørede en række samtaler med indflydelsesrige personer fra Idræt og Sundhed, at dette studie holder adskillige aktiviteter hemmelige for offentligheden.

Sund & Hed har i forbindelse med det nye semester indsamlet billeder og historier fra flere uddannelsers studiestart, men oplevede hurtigt et problem, da turen kom til idræt.

I alt 7 forskellige personer blev kontaktet, der hver gang enten påstod, at de ikke kendte noget til introarrangementerne, eller at det intet havde med dem at gøre.

”Det er desværre ikke mig, der har ansvaret for studiestarten. Jeg har kun ansvaret for rusturen,” lød det næsten enslydende fra de kontaktede, der har valgt at være anonyme i denne artikel.

I bedste fald blev der henvist til andre, der angiveligt skulle have ansvaret, men som igen viste sig at være blindgyder.

Rustur og røgslør

Da det endelig lykkedes at finde en person med ansvar for arrangementerne, viste det sig, at al intro, udover rusturen, var blevet placeret med start d. 5. september – præcis 3 dage efter Sund & Heds deadline.

Talsmænd for Idræt og Sundhed hævder, at dette er et tilfælde, og at det har været planlagt længe.

I et forsøg på at gå i dybden med sagen anmodede vi om at få en udtalelse fra nogle af de studerende, der deltog i rusturen.

Der skulle gå en uge, før en af de kontaktede reagerede og meldte klart ud:

”Rusturen på idræt er meget speciel og intern og vi vil rigtig gerne holde den så hemmelig som muligt.”

Grænseløs sex

En så klar udmelding om hemmeligholdelse giver naturligvis kun plads til spekulationer. Ældre idrætsstuderende er blevet kontaktet, men disse er tydeligvis blevet manet til tavshed af instituttet. Alle samstemmer, at de har afgivet løfte om aldrig nogensinde at fortælle uindviede om studiestarten.

Derfor har vi i stedet taget udgangspunkt i udtalelser fra lektor Cecilie Rubow fra Institut for Antropologi ved Københavns Universitet:
”Ritualer er en af de mest effektive og intense måder at skabe en gruppe på. Gennem så grænseoverskridende ting som (fx, red.) åbenlyst at tale om ens seksuelle erobringer, det der udenfor ritualet er sexistisk, er ritualet med til at konstituere gruppen. De unge gør alt det, man ikke må, og de vil have, at det skal være hemmeligt.”

Der er derfor en klar formodning om, at der foregår bekymrende mange seksuelle udskejelser, og da idrætsstuderende har ry af at være fysisk attraktive mennesker med adgang til mange aflange og/eller kegleformede genstande, er frygten i hvilket omfang disse attributter vil blive anvendt.

idræt afsløretSund & Hed har dog pålidelige kilder, der mistænker endnu mørkere, mere okkulte handlinger, og nogle har sågar trukket linjer til frimurerne, der ligeledes er kendt for en del hemmelighedskræmmeri.

Talsmænd for Den Danske Frimurerorden har dog taget kraftig afstand fra Idræt og Sundheds studiestart, og ønsker på ingen måde at associeres med dem.

Om Idræt og Sundheds ikke-rusturs relaterede studiestartsarrangementer har samme karakter af dyrkelse af menneskets skyggesider vil tiden vise. Sund & Hed bringer seneste nyt i sagen, i fald det lykkes at bryde tavsheden.

Se billeder fra de idrætsstuderendes vanvittige studiestart:

Denne artikel er naturligvis overdrevet og ment som en spøg. Citater fra lektor Cecilie Rubow er hentet fra artiklen ”Ritualer gør os til en del af gruppen”, Jens Rebensdorff, Berlingske, 24. maj 2014.

Udtalelserne fra Den Danske Frimurerorden er opdigtet af skribenten.

0 0 votes
Article Rating

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments