- Reklame -

Shit, Tørnes har luret os
Vågn nu op fra din silkebeklædte gåsedunsdyne, dit utaknemlige luksusdyr! Har du ikke fattet, at Tørnes – og resten af regeringen – har luret os? De har gennemskuet, hvad din overdådige, perverse, luksuslivsstil virkelig går ud på!
Men hvordan kunne du dog finde på det? Hvordan kunne du finde på at handle i KVICKLY?!

Plan B

Nå, men siden de glade rigmandsdage på SU er slut – hvis altså regeringen får sin vilje – må du hellere se at få styr på regnskabet. Derfor har vi i denne måneds Sund & Hed valgt at skrive et helt tema om det, alle de studerende har gået og spurgt efter: Økonomi. Vi skal blandt andet lære om bi-kort, frikort, hovedkort – ja, der er noget til enhver smag.

Derudover skal du selvfølgelig også have en masse gode budget-råd, så du er godt rustet på til dit nye liv i middelklassen.
Vidste du fx, at der findes apps, som gør det muligt at købe billig mad, der ellers ville være gået til spilde fra restauranter, bagere og lignende? Eller at du som studerende på SDU, har adgang til tusindevis af gratis e-bøger – bøger, der muligvis står på dit pensum?

Endelig har vi også gode råd til, hvordan du kan øge dit rådighedsbeløb. Fx ved at tage et lån, hvilket, let’s face it, nok bliver nødvendigt. Hvis du ikke har lyst til at låne penge, kan du selvfølgelig altid få et barn og få mere i SU. Derfor har vi forsøgt at overskueliggøre mulighederne, man har som SU-modtager med børn.

I tilfælde af, at du har rige forældre, eller bare ikke interesserer dig så voldsomt meget for økonomi, kan du dog tage det helt roligt – dig har vi selvfølgelig også tænkt på. Du vil blandt andet kunne læse om, hvad SDU’s plan om at internationalisere uddannelserne fra 2017 kan betyde for dig, samt høre en tidligere udvekslingsstuderendes erfaringer og anbefalinger – og meget mere. Og så kan du kan du da også, som altid, gætte med i vores case og vinde et af vores ekslusive kaffekort til kantinen.

Husk at besøge Sundoghed.dk, eller find os på Facebook og følg med i seneste nyt fra universitetet.

Tilbage er der vist ikke andet at sige end god læselyst! – og du har vel ikke 800kr, du kan undvære?

Andreas Kirknæs Færk

Læs bladet her

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.