- Reklame -

Fredag d. 18 november tog en del af dette års psykologi-revyister turen til Jylland. Revyisterne indlogerede sig i en spejderhytte i Vejle med deres soveposer, liggeunderlag og gode humør på ægte lejrskolemanér. Formålet med hytteturen var at få deltagerne rystet godt sammen og skrevet en masse sketches og sange til næste års Psykologi Revy på SDU.

Af Amalie B. Nørholm, psykologistuderende.

Sidste år debuterede psykologistudiet på SDU med deres første revy, og i år gentager de succesen. Derfor besluttede de, at der skulle afsættes en hel weekend til en hyttetur, hvor revyisterne fælles skulle inspirere og brainstorme sig frem til noget af dette års manuskript. Fra ankomst til afgang blev der snakket om idéer, sjove hændelser, aktuelle emner og temaer, der muligvis skulle være en del af revyen.

psykologi-revysterne-drog-paa-skriveweekend1I hytteturen deltog 24 af dette års psykologirevyister, bestående af psykologistuderende på tværs af årgangene. Sammen tog de toget fredag eftermiddag fra Odense Banegård til Vejle station, og derfra videre til spejderhytten, som de skulle tilbringe de næste to dage i. Der var arrangeret ryste-sammen lege og dramaøvelser henover weekenden, så deltagerne også fik lov til at lære hinanden bedre at kende.

Dagene i hytten blev brugt på dramaøvelser, idegenerering samt nedskrivning af sketches og sange til årets revy. Aftenerne stod i hyggens tegn med spil, dans og musik. En guitar, en rundkreds, sangtekster og glade revyister udgjorde elementerne i lørdagens fællessang, hvor der blev sunget alt fra Johnny Deluxe til Gulddrengen.

SONY DSC

Det høje humør og den gode stemning på hytteturen, satte helt sikkert sit præg på årets revy. Derfor var der også enighed om blandt revyisterne om, at hytteturen skal være en fast del af revyen fremover. Det er vigtigt for revyisterne, at revyen ikke blot bliver et godt færdigt resultat i form af gode sketches, men at revyen også er i stand til at samle de psykologistuderende på tværs af årgangene og give nye venskaber. De nye venskaber og kærlighedsspredning er så vigtige budskaber for revyisterne, at én af deres husregler på skriveweekenden ligefrem var, at man skulle give 10 krammere hver dag.

Det blev en skriveweekend, hvor fundamentet for årets revy blev lagt, og hvor fællesskab, grin, hygge, kærlighed, øl og tequila var omdrejningspunkterne, så alle havde en god tid.

Psykologirevyen kommer til at have premiere 8. marts 2017, hvor revyisterne garanterer for en morsom, medrivende og bemærkelsesværdig revy.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.