- Reklame -

Månedens studerende i december Cecilie Lykke fra medicin, som bl.a. har lagt et kæmpe arbejde i at få de studernede stemme hørt i udarbejdningen af den nye kandidatstudieordning i medicin.

Sagt om Cecilie:
Jeg vil gerne nominere Cecilie Lykke som månedens studerende for især hendes arbejde med den nye kandidatstudieordning. Hun har lagt et kæmpe stort arbejde i kandidatstudieordningen, hvor hun sidder som eneste studenterrepræsentant i projektgruppen. Jeg ved, det har været en stor og til tider frustrerende opgave for hende, og jeg er så imponeret over hendes tålmodighed og vedholdenhed. De kommende studerende på den nye studieordning har meget at takke Cecilie for.
Cecilie sidder også i studienævnet og er bestyrelsesmedlem i Medicinerrådet.
Og sidst, men ikke mindst, er Cecilie en fantastisk ven og altid med masser af smil og grin (selv når det hele er lige ved at blive for meget).

Hvad tænker du, når du hører sådan en udtalelse?
Jeg bliver virkelig glad! Det er da dejligt, at der bliver sat pris på den, man er og de ting, man gør. Så jeg tænker da bare, at jeg er meget heldig at have sådan nogle søde venner omkring mig, som tager sig tid til lige at gøre lidt ekstra for at gøre mig glad.

Hvad motiverer dig til at arbejde så meget med kandidatstudieordningen?
Jamen først og fremmest skal nogen jo gøre det, for det er simpelthen så vigtigt, at vi studerende har indflydelse på vores uddannelse. Det er bare os studerende, som kender vores uddannelse bedst og ved, hvordan det er at gå på den. Dernæst er det rigtig spændende arbejde, og så håber jeg da virkelig, at nogle kommende studerende vil sætte pris på de ting, der bliver lavet. Jeg nyder i hvert fald godt af, og sætter rigtig meget pris på, det studenterpolitiske arbejde som studerende før mig har lavet.

Hvordan finder du tiden til det hele?
Jamen, det er faktisk rigtig svært nogen gange. Tit ligger møderne jo oven i undervisningen, og her har jeg bare valgt at prioritere. Heldigvis har jeg en masse søde og hjælpsomme mennesker omkring mig, bl.a. i medicinerrådets bestyrelse, som også laver en stor del af arbejdet. Det hele bliver jo lidt nemmere, når man hjælpes ad.

Har du et råd til dine medstuderende?
Jeg vil klart råde mine medstuderende til at sætte sig en smule ind i, hvad der foregår i studenterpolitik. Det er virkeligt tit, specielt efter medicinerrådet er kommet til, at der er brug for at høre de studerendes mening om forskellige emner. Dét, at man følger lidt med og kommer med sin mening, når der er noget, gør bare en kæmpe forskel for os, som ligger tid og arbejde i det. Det kræver virkelig ikke ret meget, men det hjælper til, at vi får et meget bedre produkt i sidste ende.
Så kort sagt vil jeg råde mine medstuderende til at bruge deres muligheder for at blive hørt, for deres meninger er guld værd!

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.