- Reklame -

Vi ønsker Anders Bo Nielsen, som læser medicin, er en stor personlighed i foreningslivet på SDU, instruktor og underviser, et stort tillykke med kåringen som månedens studerende anno marts 2017.

Sagt om Anders
Anders er en hårdtarbejdende medicinstuderende, der ved siden af at klare studiet flot også af og til ses for fuld fart og med blå link i en lægebil, også er formand for Syddansk Universitets cykelklub, SDU Cykling, hovedbestyrelsesmedlem i SDU Sport og instruktor i Simulationscentret i Klinikbygningen. Her underviser han studerende og læger, så deres kirurgiske færdigheder bliver bedre til gavn for patienterne. Han fortjener et klap på skulderen!

Hvad tænker du, når du hører sådan en udtalelse?
Jeg bliver naturligvis meget glad og beæret over at være blevet nomineret til den fine ‘titel’ og ikke mindst at blive valgt. Det er noget jeg sætter stor pris, selvom det kom som en stor overraskelse. Det er dejligt, at der er nogle som sætter pris og ikke mindst har lyst til at bruge de tilbud, jeg bruger kræfter på, hvor jeg her særligt tænker på SDU Cykling og mit arbejde i simulationscenteret, SimC, da det giver mig mulighed for at blive stimuleret ift. min cykellidenskab og interesse for kirurgi.

Hvad motiverer dig til at engagere dig så meget i idrætsforeningslivet på SDU?
For mig har det altid været vigtigt at være aktiv og så kan man med fordel gøre det sammen med andre med samme passion, da det bidrager til at øge engagementet og holdfølelsen fra alle sider. Alt dette får jeg kombineret i SDU Cykling, hvor vi bruger en masse timer i sadlen samtidig med, at vi har et godt kammeratskab udenfor cyklingen, hvor der er plads til det hele og hvor alt ikke drejer sig om medicin.

Dét, at være med i en klub, der er funderet på frivillighed gør, at alle er aktive og har en fast opgave i klubben, hvilket bidrager til en øget fællesskabsfølelse, samt at man i særlig grad forsøger at prioritere træningen højt i en travl hverdag, hvorfor det altid er en fornøjelse at være med.

Hvordan finder du tiden til det hele?
Det handler for mig i høj grad om at få struktureret sin hverdag og finde balancen mellem arbejde, idræt, sociale aktiviteter og ikke mindst studiet, således man prioriterer det man helst vil, uden at forsømme andre pligter (lektielæsning…) Og så er det jo enormt givende at være omgivet af kompetente og engagerede mennesker om det så er lægerne i SimC eller andre studerende i SDU Sport.

Har du et råd til dine medstuderende?
Husk det gode humør.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.