- Reklame -

Oktobernummeret har rejser og udlandsophold som tema, og ikke alle på redaktionen er lige diplomatiske omkring emnet – Frederik er Ond og Vred!

Jeg synes, det er spild af alles tid. Hvordan skal man som studerende, der har travlt konstant, kunne holde ud at høre mere på det. Studerende; stop med at pive! Det rokker ikke ved noget, at I føler jer for godt tilpas i Odense. Verden er bare større end Fyn. Og det på trods af kulturchokket man får, så snart man bevæger sig nord for byen. Jeg gider ikke høre mere. Om hvordan I vil savne jeres familie, kæreste, eller hund mens I er i Uganda. De kommer nok ikke til at savne jer. Der er faktisk kun én anke, der er acceptabel. Man må brokke sig over IKEA. Det er længe rigeligt Sverige for en dag. Hvis jeg har lyst til at komme et sted hen, hvor de taler uforståeligt dansk, maden er forfærdelig, og man er alt for glad for slik – så var jeg taget hjem til mine forældre igen. Og ingen kan tvinge mig til dét.

“Man kan faktisk lære meget af at gå ned af urinlugtende gader i Prag, eller få en ordentlig omgang hepatitis i Panama.”

Men alt det andet, det er kun arrogante studerende, der føler sig for god til oplevelserne, der kommer med at komme udenlands. Man kan faktisk lære meget af at gå ned af urinlugtende gader i Prag, eller få en ordentlig omgang hepatitis i Panama. Du kan sidde så mageligt, du har lyst over din latte eller med din croissant på en Royal Copenhagen tallerken, som du kommer på Instagram. Og jeg ved du gør det, miss perfect, men det kan ikke fortsætte på den måde. Der findes mere i verden end feriebilleder fra Bali, fotos af mad på nettet og din egen lille yndlingsblog.
Kom nu ud og lav noget. Lev. Gør hvad du kan – ud over at vise os andre, hvad du spiser. Vi kunne faktisk ikke være mere ligeglade med det. Vågn op din dovne rad, lær det. At rejse er at leve, med mindre man rejser med DSB.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.