- Reklame -

Tidlig julegave til alle på SUND: Nyt Sund & Hed ude nu!

Den kolde, mørke tid er over os, og vi har fundet vinterfrakker, gløgg og julestress frem, traditionen tro. Og netop traditionerne – både de gode, dårlige, almindelige, ualmindelige, frivillige og ufrivillige – er temaet for dette nummer af Sund & Hed. Vi har betragtet traditioner i en lidt bred forstand, og har set på alt fra vinterbadning, til julebagning og vinterdepressioner.

Savner du inspiration til hyggelæsningen, har vi snakket med en romanafhængig psykologistuderende, der har en skare af følgere til sine årlige boglister. Hvis du er mere til spiselig hygge, men ikke selv er bagermester, så har vi testet fem forskellige supermarkedsvaniljekranse og kåret de bedste og værste. Vi har også snakket med medlemsrepræsentanten for European Federation of Psychology Students’ Associations, der fortæller om, hvordan man kan netværke med psykologistuderende på tværs af landegrænser. Og hvis du er mere interesseret i nyt læsestof, så har vi ikke mindre end fire boganmeldelser.

De klassiske klummer som Ond og Vred samt digtet og boganmeldelserne har selvfølgelig også fundet plads i bladet, mens casen rammer flere studieretninger end bare medicin.

Så smæk benene op, snup en kop kaffe og nyd et lækkert vinternummer. God læselyst.

Du kan finde bladet i standere på Campus og på WP. Eller læs bladet online.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.