- Reklame -

Månedens studerende er Rikke Frost, der læser audiologi på tredje semester. Vi har talt med Rikke om hendes reaktion på nomineringen.

Sagt om Rikke:

Rikke er mega sej og en af de eneste studerende på hele SDU, som permanent sidder i kørestol og derfor oven i at studere også skal bakse med at komme rundt i lokaler, der ikke altid er lige handicapvenlige. Hun er altid i virkeligt godt humør og positiv. Hun vil studiet, og i en lang periode pendlede hun fra Falster, hvilket jeg synes viser, hvor meget hun vil studiet. Alt i alt synes jeg virkelig, hun viser hvad en god og engageret studerende er.

Hvordan er det, at blive nomineret til månedens studerende?

Jeg føler mig meget smigret over at være nomineret. Det er altid rart, når nogen lægger mærke til en indsats, man har gjort.

Hvorfor valgte du at pendle fra Falster fremfor at flytte til Fyn?

Jeg var i en periode i mit liv, hvor jeg havde brug for at have min familie og venner tæt på. Samtidig ventede jeg på at finde den helt rigtige bolig til mig – tæt på universitetet.

Hvilke udfordringer møder du i hverdagen på universitetet, når du sidder i kørestol?

Rigtig mange. Tilgængeligheden er ikke den bedste. Elevatorerne er ofte spærrede eller i stykker. I flere af lokalerne er det umuligt at kunne sidde med sine klassekammerater, og skal jeg sidde helt forrest eller bagest alene, så kan jeg godt blive lidt ked af det. Heldigvis er min klasse super sød og hjælpsom til at fjerne stole, rykke rundt på borde eller tage kaffe med til mig fra kantinen.

Hvordan holder du gejsten oppe, når studiet er hårdt? Har du nogen gode råd til dine medstuderende?

Jeg har en super god studiekammerat, som jeg læser med fast. Når jeg synes, at studiet er hårdt, sørger jeg for at tage en halv dag ud af kalenderen, hvor jeg kan eller skal lave ingenting. Det tror jeg, at alle har godt af engang imellem.

Vil du ellers tilføje noget?

Jeg vil sige tusind tak for nomineringen og rigtig god eksamenslæsning samt glædelig jul til alle mine medstuderende.

Til slut: Kender du en studerende, der har gjort en særlig indsats eller været en god studiekammerat, så skriv en begrundet nominering til Sund & Hed (sundoghed@sundoghed.dk). Din værdsættelse glæder andre.

Tak til Rikke og tak til alle jer, der gør en forskel for andre!

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.