- Reklame -

Folk er forskellige, og vi er dygtige til forskellige ting og har forskellige ekspertiser. Ikke bare på studierne, men også personligt. Det vil vi gerne fejre i den nye udgave af Sund & Hed med et dejligt abstrakt tema. Vi byder på en bred vifte af kunster – lige fra kunsten at være nyuddannet psykolog til kunsten at være kvartvejs gennem livet.

Selvom årets sommer har varet 3 dage og derfor allerede er ovre, håber vi, du alligevel forkæler dig selv med en is, mens du læser bladet.

Sund & Hed har i det forgangne skoleår undergået en del forandringer. Vi har gjort en stor, målrettet indsats for at nå flere af jer, vores dejlige læsere, gennem Facebook og på vores hjemmeside. I satset på at være mere online, har vi også skåret antallet af fysiske blade ned til 2 per semester. Til gengæld har den besparelse, der blev på tryk af bladene, givet os 3 nye ansatte. Det har betydet, at vi har kunnet få skik på vores hjemmeside og Facebookside med en digital redaktør; vi har kunnet få nogle fantastiske videoer og billeder fra vores fotograf, og alle de dejlige forsider og illustrationer, I har set, er lavet af vores illustrator.

Samtidig har vi sagt farvel til vores tidligere chefredaktør, Hjalte Oltmann, der har brugt alt sin ekstra fritid uden jobbet som chefredaktør på at blive færdig som læge.

I årets løb har vi også haft et stigende fokus på inddragelse af studerende og foreninger på SUND i et forsøg på at gøre Sund & Hed til et samlingspunkt for jer og jeres studieretninger. Vi vil altid meget gerne bringe alle jeres spændende historier og oplevelser i bladet og opfordrer derfor meget til, at hvis I oplever eller hører om noget spændende, så skriv til os. Vi vil gerne både bringe artikler, I selv har skrevet, men vi vil også rigtig gerne komme og optage videoer af arrangementer eller interviewe jer til artikler.

Vi vil sige jer tak for et rigtig godt og spændende år, og vi håber, I fortsat vil læse med, både online og i bladet, samt held og lykke til eksaminerne.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.