- Reklame -

Da medicin og biomekrevyen gjorde klar til afgang fra Terminal Vital under torsdagens forestilling, så var det klart, at kvaliteten endnu engang var i top. Der var sørget for sikkerhedsbælter til at holde en i sædet under latterkramperne og skulle foretagenet på scenen ikke være tilfredsstillende, så blev der anvist lattermasker og lysmarkerede nødudgange.

Morskaben var ikke blot for inkarnerede revyster og indspiste medicinog biomekanikstuderende, som fik sig et godt grin. Rundt om i salen befandt sig også forældre, der fik et humoristisk indblik i nogle af de scener, vi studerende møder til dagligt præsenteret med både sang, dans og ørehængende jokes.

Også mere alvorlige emner var på dagsordenen. Revyen afsluttede første akt med en stærk besked om sammenhold og ansvar i kølvandet på #detkuhaværetmig.

Især kostume og rekvisitafdelingen skal have et stort klap på skulderen for at producerer nogle elementer til forestillingen, som satte de helt rigtige prikker over i’erne. For at nævne et par, var der både blevet bygget robåde, dametoiletter samt en strandet hval på en øde ø.

Alt i alt formåede revyen at spille os igennem det sidste års højdepunkter, krydret med satiriske vinkler på hverdagens almindelige kedeligheder. Ja, fx fik vi også svar på ovenstående titel. Døren der bliver smækket i siger: ”Lars” (høres/siges [Laaarash])

Terminal Vital
Terminal Vital
Terminal Vital

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.