- Reklame -

Skrevet af: Farmaceuternes Forening – SDU

For tredje år i træk uddeler vi i studenterorganisationen, Farmaceuternes Forening – SDU, en specialepris, til den dimittend som har udarbejdet årets bedste speciale på farmaci på Syddansk Universitet. Formålet med denne tradition er, at vi som farmacistuderende på Syddansk Universitet, gerne vil øge den faglige stolthed samt synligheden om vort fag og uddannelse. Vi mener, i Farmaceuterne Forening, at traditioner værner om det faglige fællesskab. Målet er derfor ikke kun at hylde vinderen, men også fagligheden blandt
alle farmacistuderende. Med æren som vinder af Specialeprisen 2018, følger muligheden for at præsentere sit speciale samt en specialepris, i form af et økonomisk bidrag til springet fra universitet til arbejdsmarkedet.

For at blive taget i betragtning til denne pris, skal den studerendes specialevejleder indstille den studerende. Denne skal indeholde en objektiv begrundelse fra vejleder, en kort beskrivelse af projektet, som er skrevet af den studerende, samt et kort spørgeskema.
Vinderen af specialeprisen vil udvælges af vores priskomité, som består af studielederen på farmaci, samt en repræsentant fra SDU, apotekerforeningen og Lundbeck.

Vi er glade og stolte af at prisen i år kan uddeles for tredje gang. Vi takker Pharmadanmark, Apotekerforeningen, Dansk Magisterforeningen og Institut for Fysik, Kemi og Farmaci for deres opbakning og støtte af initiativet.

Specialeprisen Farmaci 2017
Vinderen 2017 – Camilla Jahn Christensen

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.