- Reklame -

Bæredygtighed? Skal det nu til at være moderne? Økologien har vundet indpas og det store røde Ø kan ses overalt i et væld af butikker. På samme tid bliver de økologiske og naturlige gradvist mere religiøse, mens der findes religiøse grupper, der i højere grad finder tilbage til naturen. Flere personer ændrer deres kostvaner og deres måde at bo på for at leve mere miljøvenligt. At være bæredygtig og minimere madspild er det nye sort.

I denne omgang af Sund & Hed stiller vi skarpt på tro og naturlighed. Det sker under det fælles tema ”Tro mod naturen”. Så følg med os, når vores egen moderne heks taler ud og forklarer, hvad det vil sige at være wiccaner. Kom også med i den modsatte lejr, når vi sætter en ateist i stævne og taler om, hvordan det er at forlade sit barndomshjems kristne værdier og endegyldigt melde sig ud af folkekirken.

Samtidig jager vi de bæredygtige. Mød eksempelvis Anne, der har skraldet i mere end fem år, eller find ud af, hvorfor kantinerne ikke umiddelbart ser økologiske ud. Sidst men ikke mindst gennemgår vi også en nyere videnskabelig artikel, der svarer på spørgsmålet ”er økologi sundere?”, eller er det hele bare noget opreklameret københavneri?

Igennem årenes løb har vi haft et stigende fokus på inddragelse af studerende og foreninger på SUND i et forsøg på at gøre Sund & Hed til et samlingspunkt for jer og jeres studieretninger. Vi vil altid meget gerne bringe alle jeres spændende historier og oplevelser i bladet og opfordrer derfor meget til, at hvis I oplever eller hører om noget spændende, så skriv til os. Vi vil gerne både bringe artikler, I selv har skrevet, men vi vil også rigtig gerne komme og optage videoer af arrangementer eller interviewe jer til artikler.

Vi håber I vil nyde det nye blad, som findes både på WP, Campus og i en onlineversion her.

Hav en rigtig god studiestart!

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.