Home Aktuelle opslag Nyt nummer: Hvad er meningen?

Nyt nummer: Hvad er meningen?

0
Nyt nummer: Hvad er meningen?

Det har mange filosoffer i tidens løb spurgt sig selv om. I stigende grad arbejder vi som mennesker på at finde os selv, finde meningen i vores eget liv og finde mening i alt det, verden udsætter os og andre for.

Denne gang i Sund & Hed stiller vi skarp på dem, der hjælper andre med at finde mening, og dem hvis liv har taget en drejning, hvor en ny mening skal findes. Mød for eksempel Sisse, der har lagt uniformen på hylden og skiftet arbejdet som politibetjent ud med hverdagen som psykologistuderende.

I bladet kan du også stifte bekendtskab med hospitalspræsten Karsten, hvis levebrød er at yde sjælelig omsorg til patienter i den sidste tid. Og apropos den sidste tid bringer vi et interview med Jane, der er frivillig i ældresagen og sidder hos døende mennesker i den allersidste tid, hvor hun giver omsorg, selskab og aflaster de pårørende.

Hele denne gallamiddag af meningsdannelse og eksistentialisme kommer selvfølgelig i vanlige rammer, med artikler om hverdagen på studiet, om hvordan man gør sin hobby til karriere og begynder at leve af at være cykeltræner og om, hvordan man efteruddanner sig til ’rygfessor’, og hvorfor samtalen med ens patienter er en hjørnesten i den gode behandling.

Vi har altså samlet et stærkt, om end stedvis dystert, nummer til at tage med sig ind i den kolde tid

God læselyst!

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.