Billede: Pixabay
- Reklame -

Medicinstuderende søges til forskningsårssemester ved Center For Evidensbaseret Psykiatri (CEBP)

“Følgende opslag er blevet sendt til os. Måske det har interesse for en eller flere af vores læsere?”

– Sund & Hed

Vi søger en medicinstuderende, der kan tilknyttes vores arbejde med evidensbaseret behandling i et forskningssemester fra 01.08.2019 til 31.01.2020.  Centerets formål er gennemførelse af randomiserede kliniske forsøg og udarbejdelse af systematiske reviews.

Arbejdet vil dreje sig om vurdering af forskningsartikler, dataekstraktion, udførelse af meta-analyser og skrivning.  Der vil være mulighed for at du kan bruge vores materiale som udgangspunkt for dit kandidatspeciale. Medforfatterskab på flere af vores kommende publikationer inden for områder som du involveres i er også en mulighed.  Du kan også være med til udvikling af kurser og workshops i evidensbaseret behandling og undervisningsopgaver. 

Se mere her: www.regionsjaelland.dk/cebp

Selve arbejdet er fuldtid og foregår i Psykiatrisk Forskningsenhed, Psykiatrisygehuset i Slagelse, Region Sjælland. Du vil få en grundig introduktion og oplæring i arbejdet.  

Forskningserfaring er ikke et krav, men vi forventer, at du er struktureret, har gode engelskkundskaber og trives i et tæt samarbejde med andre forskere. 

Finansiering: Aflønning er 10.000/måned 

Ansættelse er betinget af modtagelse af fondspenge. 

Yderligere oplysninger kan fås hos seniorforsker og adj. professor Ole Jakob Storebø ojst@regionsjaelland.dk, tlf. 24965917

Ansøgningsfrist fredag den 1. Marts kl.12.00

Opstart 1. august 2019 eller snarest derefter. 

Ansøgning inkl. CV sendes til psykforsk@regionsjaelland.dk(samt cc til ojst@regionsjaelland.dk)

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.