- Reklame -

I dette nummer af Sund & Hed kan du blive lidt klogere på nogle af de valg, vi alle møder og tumler med i vores hverdag som studerende. Valget, eller fravalget, af uddannelse, kommunal- og folketingsvalget til foråret, valg af praktiksted og meget mere.

Denne gang i Sund & Hed stiller vi skarp på dem, der hjælper andre med at finde mening, og dem hvis liv har taget en drejning, hvor en ny mening skal findes. Mød for eksempel Sisse, der har lagt uniformen på hylden og skiftet arbejdet som politibetjent ud med hverdagen som psykologistuderende.

Du kan også blandt andet møde Lotte Petersen, der har læst en bachelor i audiologi, men fravalgt kandidaten, og Trine Engelbrecht, der efter næsten 20 år på arbejdsmarkedet valgte at trodse strømmen og sætte sig tilbage på skolebænken, med opbakning fra både mand og børn, selvom det betød, at hun skulle tilbage på SU’en.

Vi har også en spændende artikel af Steven Ludeke, om at vælge sin romantiske partner og om, hvilke træk vi leder efter, når vi ønsker partnere.

Er du selv en af dem, der har det lidt svært, når du skal træffe et valg, har vi også en lille handy guide til, hvordan beslutningsprocessen forhåbentlig bliver nemmere – men den virker nok bedre på livets større valg end på, hvad du skal have til aftensmad.

Trænger du til selv at aktivere de små grå, kan du tage et kig på denne måneds case, hvor der ønskes en diagnose på en, der har det rigtig svært med at træffe valg. Vi har også fået to spændende anmeldelser, så hvis du står og er i tvivl om, om FADLs derma-bog nu virkelig også er pengene værd, så kan vi måske hjælpe dig lidt på vej.

Og er du slet ikke til alt det andet, har vi heldigvis også en Side Sex, der kan fortælle dig lidt om, hvad der var de mest søgte ord på PornHub i 2018, og hvilket kink de danske pornosurfere har til fælles med saudiaraberne.

Rigtig god læselyst!

Du kan læse bladet her

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.