- Reklame -


I dette nummer af Sund & Hed kan du blive lidt klogere på alle de små ting, der gør os anderledes på godt og ondt. De små valg i livet vi tager, der definerer os og gør, at andre, der ser os udefra, tænker ’Gud, det er da godt nok anderledes!’. At være anderledes er både noget, vi hader og elsker. På den rigtige måde og på de rigtige tidspunkter nyder vi at skille os ud. Samtidig kender vi også alle sammen følelsen af, at man står udenfor og føler sig forkert og anderledes fra normen. Vi har derfor i vores tema denne gang sat fokus på de anderledes historier, anderledes valg, anderledes meninger og holdninger. 

På redaktionen står vi desuden overfor store ændringer. Dels skal vi sige farvel til vores kreative, farverige og altid idéfyldte skribent og illustrator Freja, som desværre søger mod nye udfordringer andre steder. Dels skal vores empatiske, korrektur-nørdede og evigt hårdtarbejdende redaktør Katia til at være baby mamma, hvorfor hun efter utallige gode år på redaktionen har været nødt til at takke af. Jeg taler på hele redaktionens vegne, når jeg siger tak for årene, artiklerne og rettelser samt held og lykke med barsel og baby. 

Det betyder desværre også, at dette nummer af Sund & Hed lever meget godt op til temaet anderledes, da det bestemt er en anderledes udgivelse. Da vi i skrivende stund står uden redaktør på bladet, har vi valgt ikke at udgive et fysisk blad, men udelukkende køre løbende elektroniske udgivelser på vores hjemmeside og gennem Facebook. Artiklerne er stadig i højeste kvalitet, men uden kaptajn på skuden føler vi os nødsaget til at omlægge strukturen denne gang og køre det lidt anderledes. 

Vi har dog planer om at vende stærkt tilbage efter sommerferien som ny redaktion med friske kræfter.

Rigtig god læselyst

Astrid Bjerregaard | Skribent

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.