- Reklame -

I disse tider er det supervigtigt at være unik og anderledes, men inden for rammerne. Især, hvis man gerne vil rule på Instagram (hvem vil ik’ det?!). Man skal tage stilling til hvilken kostfilosofi, man vil leve efter, om man vil dyrke yoga eller triatlon, og man skal have sin egen personlige, fashionable stil og unikke tatoveringer fra en dannelses grand voyage. Sund og Hed kommer her med et par gode råd til, hvordan du bliver instaworthy trendsætter! 

Æstetiker eller patetiker

Af overordentligste betydning er din æstetiske sans. Hvis du ikke har smag for kvalitet (eller for, hvad der ligner kvalitet, men som kan købes latterligt billigt fra Kina eller Thailand), kan du ligeså godt glemme hele misæren. Hvis du uheldigvis ikke har forstand på feinschmeckeri, så kan du helt sikkert købe dig til det ved at tage på et eller dyrt fashionkursus med Dennis Knudsen eller lignende. Eller måske kan du se nogle tutorials på youtube; på denne måde får du også et indblik i de andre influenceres style, og det kan være brugbart. Know thy enemy, som en eller anden sagde engang for længe siden. 

Trendsurfing

Det er vigtigt, at du er med på noderne i flere henseender, og kender dit game. Ellers kan du ikke vide, hvad der allerede ER blevet gjort og, du skal desuden også kunne sikre dig, at du er anderledes på den rigtige måde, så folk vil følge dit eksempel og ikke rynke på næsen (OMG the ultimate fail!). Og det kan gøres ved at have en finger på pulsen i forhold til at mærke hvilke bølger, der lige er blevet redet ud, og hvilke tendenser folk ubevidst hungrer efter som modsvar til det forrige. The circle of trends, y’all!

Timing er ALT

Når du så har en base of trendyness, og ved, hvad der rører sig, skal du kunne slå til som en ninja. Du skal ramme markedet og folket lige inden den forrige bølge er redet ud, og lige inden den næste bliver defineret – men stadig før klimaks af en overordnet modebølge, som skal bære dit nye movetil skyerne. Det er meget vigtigt, at du ikke kommer lidt for sent – ellers er du ikke en trendsætter, men en lemming – men det er endnu vigtigere, at du ikke rykker for tidligt ud; ellers bliver du et flop, og det er bare super kikset. En arv, der vil hænge dig i hælene som et gammelt spøgelse resten af dine dage i det miserable liv, du har foran dig.

Ud med integriteten

Totalt overvurderet, integriteten. Hvis du vil være trendsætter eller influencerer det bare alfa omega, at du giver køb på dine livsstilsmæssige og æstetiske ståsteder, hvis det er det, der skal til. Målet skyr midlet, og det kan bare ikke nytte noget, at du egentlig bedst kan lide at være hjemme med din kat, når du skal ud at rejse og finde dig selv et sted på toppen af Kilimanjaro. Afsted med dig! Men hvis det er for dyrt, fordi du har brugt alle dine penge på frappe og fashionworkshops, kan du tage altid tage et online photoshopkursus, så du kan lægge nice og inspirerende rejsebilleder op af dig selv i New Zealand med en kængurubaby i armene – helt uden at have været der selv. Og hvis det også er for dyrt, så bare tag på Google Street View, tag screenshots af billederne, og tage credit for det. Her nytter det heller ikke at have for meget integritet, bae. Ja, så det var vist Sund & Heds instaworthy trendsætter starterkit – vi glæder os til at følge dig!

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.