Kontakten med åndelige læger

0
1278

Når de fleste har ondt, så går de til lægen. Forestil dig i stedet at få en behandling af de åndelige læger, hvor du sandsynligvis ikke vil kunne se dem, men måske mærke deres behandling. Vi har talt med Helle Mirsbach, der er Spirituel Interfacer og arbejder med de åndelige læger.

Inden samtalen med Helle Mirsbach, må jeg indrømme, at jeg har mine fordomme. Kontakten med den åndelige verden ligger meget langt fra, hvad jeg kan forholde mig til. ”Jeg har altid set og fornemmet den åndelige verden,” beskriver Helle som noget af det første i vores samtale, inden hun fortsætter: ”Og jeg har fået beviser gang på gang, hvor der er ting, jeg simpelthen ikke har kunne vide, men som står lysende klart for mig.” Skepsissen er der stadig, men selvom Helle siger ting, der for mig er meget langt væk, er det på ingen måde en ubehagelig eller påduttende samtale, vi har os. Helle får da også grinende pointeret, at hun tydeligt kan mærke mine blokeringer gennem samtalen, men fremhæver så også, at det faktisk er helt okay: ”Vi er ikke sat i verden for at forsøge at omvende folk og overbevise alle om, at det er vores sandhed, der er rigtig.” Tværtimod ønsker Helle debat om emnet og lidt større åbenhed for det, man måske ikke bare lige kan forklare.

Arbejdet med de åndelige læger

Men hvad er de åndelige læger overhovedet? ”Som jeg ser det, så er det læger, der har været fysiske læger, og som nu kommer tilbage via den åndelige side og arbejder med mennesker,” forklarer Helle mig. Når hun arbejder med de åndelige læger, så ser hun dem rent fysisk for sig arbejde på patienten, i grønne kitler ligesom på operationsstue med masker for munden. Hun er aldrig selv i kontakt med vedkommende, hun sidder bare og kigger på afstand. Nogle gange mærker folk dog noget i det, lægerne har arbejdet med. ”I princippet er jeg deres øjne og deres talerør, lad mig kalde det det, for jeg gør ikke noget, jeg observerer blot,” beskriver Helle.

Jeg har altid set og fornemmet den åndelige verden.

Da jeg spørger ind til, hvad det er for ting, de åndelige læger kan behandle, lyder svaret, at det er ”det hele”. Det kan både være fysiske og psykiske ting. ”Der er ikke nogen begrænsninger, det eneste er selvfølgelig, at det ikke er kosmetiske operationer, og det er ikke operationer på din ægtefælle,” siger Helle med et lille grin.  

Ingen mirakelkur

Helle blev selvstændig for tre år siden, hvor hun siden da har lavet workshops, healing, samt undervisning og gruppefjernhealing med de åndelige læger. Her beder hun folk om, på et givent tidspunkt, at sætte sig ned og slappe af, og så kommer de åndelige læger ind, også selvom folk befinder sig langt fra Helle. ”Folk kan mærke, at der fysisk bliver arbejdet med dem. De kan mærke en forskel, dér, hvor de havde ondt før, der har de ikke ondt mere.” 

Der er ikke nogen begrænsninger, det eneste er selvfølgelig, at det ikke er kosmetiske operationer, og det er ikke operationer på din ægtefælle.

For Helle er det også vigtigt at pointere, at en behandling fra de åndelige læger, ikke er en mirakelkur. Det handler også om vaner, der skal ændres. Hvis du ikke ændrer adfærden også, så kommer det igen på sigt: ”Jeg siger sommetider, at de åndelige læger er lidt ligesom at tisse i bukserne, det varmer i en periode, men hvis ikke du ændrer dét, der har gjort, du er syg, så bliver du ved med at være syg.” 

Jeg siger sommetider, at de åndelige læger er lidt ligesom at tisse i bukserne, det varmer i en periode, men hvis ikke du ændrer dét, der har gjort, du er syg, så bliver du ved med at være syg.

Ved slutningen af vores samtale er jeg nok stadig ikke helt overbevist, selvom jeg bestemt har fået en del at tænke over. ”Men tro mig,” formaner hun mig, ”du vil mærke noget efter i dag, det er jeg bare nødt til at sige til dig. Du skal ikke blive overrasket over, hvis du mærker noget på kroppen.” Helle afslutter da også vores samtale med et godt råd om, at jeg skal huske at drikke rigeligt med vand resten af dagen, idet jeg, som hun siger ”virkelig er blevet renset under samtalen”, dette også på trods, at vi kun har haft en telefonsamtale. Og selvom jeg måske ikke er helt overbevist, så drak jeg selvfølgelig ekstra vand – og hæsheden i halsen var forsvundet.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.