- Reklame -

Vi søger en ny illustrator/tegner til redaktionen pr. 15. august 2019

Vil du arbejde med de sødeste mennesker på det bedste studenterblad? Så er muligheden nu åben, da vi søger en ny kollega!

Ansøgningsfrist: 8. august 2019.

Illustrator / tegner

Kunne du tænke dig at forme fremtidens Sund & Hed, og har du næse for billedredigering og illustrere/tegne digitalt? Som illustrator bliver det dit ansvar, at bladets billedside spiller. Du vil skulle stå for billedredigering til både blade og hjemmeside i det omfang det er nødvendigt og for at bistå skribenterne med illustrationer, for eksempel i form af tegninger, ikoner, grafer og lignende. Det er derfor en forudsætning, at du selv kan illustrere (for eksempel ved at tegne eller på anden måde digitalt illustrere). Bemærk at det ikke er et krav at du læser et studie, der indebærer grafisk design eller illustration.

Tiltrædelse 15. august 2019 eller snarest derefter. Stillingen er lønnet som faglig vejleder med 2 timer om ugen i perioden 15. august 2019 – 30. juni 2020. Mulighed for forlængelse.

Ansøgning kan ske via det officielle link:
www.sdu.dk/da/service/ledige_stillinger/1046053

Vi forventer du har:

  • Evnen til tegne/illustrere digitalt.
  • Evnen til at billedredigere.
  • Evnen til at arbejde presset op mod en deadline.
  • Har en interesse for at videre udvikle Danmarks største sundhedsvidenskabelige studenterblad.
  • Gerne at du har erfaring med arbejde i følgende programmer: Adobe InDesign, Adobe Photoshop og Adobe Acrobat, eller lignende software.
  • Tid til at være fleksibel og kan træde til, når skribenterne har brug for dig (inden for rimelighedens grænser). Der bliver taget hensyn til dit studie.

Vi tilbyder:

  • Et studievenligt arbejde med gode arbejdsforhold, fleksible arbejdstider, god løn og mulighed for at arbejde hjemmefra.
  • Et spændende og kreativt studiejob, hvor du får muligheden for at bestemme Sund & Heds branding.
  • Mulighed for at opnå erhvervserfaring med digital illustrering
  • En skriftlig udtalelse efter endt ansættelse. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller hvad jobbet mere præcist indebærer, er du velkommen til at kontakte redaktør, René, på digital@sundoghed.dk. 

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund.

Bemærk: Ved ansættelse som studentermedhjælper eller faglig vejleder er det en forudsætning, at den valgte kandidat er indskrevet som studerende på SDU.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.