- Reklame -

Det er ikke mange unge studerende, der i dag prioriterer at gå i teateret. Når der skal ske noget socialt med studiekammeraterne, falder valget ofte på en øl på Viggos, en biograftur eller måske en omgang gryderet hjemme i kollegiekøkkenet. Dét vil Odense Teater gerne lave om på med Klub-U.

Klub-U er en klub hos Odense Teater, som man kan blive medlem af hvis man er mellem 15 og 24 år eller er studerende. Man betaler 380 kr., og kan herefter gå gratis i teateret i et helt år. En af de mange fordele ved Klub-U, er at der ikke er nogen begrænsning på hvor tit man må gå i teateret. Man må bruge sit medlemskab hver dag hele året, og man må sågar tage ind og se de samme forestillinger igen og igen, hvis det er dét man har lyst til.

Et hyggeligt lille fællesskab

Vi er en flok piger på medicinstudiet, som alle har valgt at købe et Klub-U-medlemskab. Vi sørger for at gå i teateret et par gange om måneden, og nogle gange tager vi ud og får en drink eller et glas vin sammen bagefter. Det er en rigtig hyggelig og anderledes måde at være social sammen på. Man får oplevet noget man ikke ellers ville opleve og får snakket om nogle emner, man ellers ikke lige ville komme ind på. 

Man betaler 380 kr., og kan herefter gå gratis i teateret i et helt år.

Vi har snakket med Camilla Toftegaard, som er studerende på 5. semester på medicin, og jævnligt er inde og se teater med et Klub-U medlemskab.

Hvorfor har du valgt at købe et Klub-U medlemskab?

Jeg valgte at købe medlemskab, fordi der var andre på studiet som også havde købt det. Da jeg hørte om det, synes jeg at det var en rigtig god mulighed for at være kulturel i min “nye” by, og til at opleve noget andet end at tage i for eksempel biografen.

Det gør lidt ondt i pengepungen lige når man har købt det, men til gengæld føles det som gratis fornøjelser når man går i teateret resten af året.

Vi har efterfølgende lavet vores egen lille Klub-U klub, hvor vi aftaler, hvornår vi skal ind og se en forestilling, og på den måde bliver det lige så meget en oplevelse med selve stykket, som hyggeligt samvær med veninderne. 

Hvad er din bedste oplevelse med Klub-U?

Min bedste oplevelse med Klub-U er helt sikkert, at det giver noget socialt samvær, når jeg går i teateret med mine veninder. Hvis jeg skal være specifik på selve teateret, så har det været ret vildt at opleve skuespillernes intensitet, som er noget helt andet end på film. Vi har for eksempel været til et stykke hvor man sad rundt om scenen, hvilket gav skuespillerne mulighed for at involvere os som publikum – det var en ret syret oplevelse.

Vil du anbefale Klub-U til andre? Får man det brugt?

Jeg vil helt klart anbefale andre unge studerende at købe Klub-U, hvis man har lyst til at være lidt kulturel, og se hvad teatergenren har at byde på. Når først man har fået det købt, kan man jo gå i teateret i et helt år. Og ja – man skal nok få det brugt! Det gør lidt ondt i pengepungen, lige når man har købt det, men til gengæld føles det som gratis fornøjelser, når man går i teateret resten af året.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.