- Reklame -

Hygia er det socialfaglige råd på Folkesundhedsvidenskab ved Syddansk Universitet. Da Folkesundhedsvidenskab er en bred uddannelse, der giver mange jobmuligheder, afholder Hygia jævnligt faglige arrangementer, der kan inspirere de studerende

I foråret 2019 inviterede Hygia to færdiguddannede FSV’ere fra Foreningen for Folkesundhedsvidenskab til SDU for at fortælle om deres erfaringer på arbejdsmarkedet. Begge oplægsholdere var kommunalt ansatte og gav derfor indblik i hvilke typer af arbejdsopgaver, man som færdiguddannet FSV’er kan få.

Alle førsteårs bachelorstuderende fra SDU bliver inviteret til Statens Institut for Folkesundhedsvidenskab (SIF) til karriedag. Sidste besøg på SIF var i maj 2019, hvor både transport, frokost og oplægsholdere var arrangeret og sponsoreret af SIF. Dagen bestod af fire oplæg fra ansatte på SIF og fem ansatte fra private og offentlige arbejdspladser. Her fik de studerende indsigt i, hvilke arbejdsmuligheder de har udsigt til både undervejs som studerende og som færdiguddannede.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.