- Reklame -

Versus er, når modsætninger mødes og støder sammen. Og modsætningerne findes overalt. Ting står i kontrast til hinanden, hvor vi hele tiden bliver nødt til at tage egne valg; vælge mellem det ene eller det andet. Det er med andre ord sjældent, at vi både kan blæse og have mel i munden, hvorfor det handler om, at man skal beslutte, om man går den ene eller anden vej i livet. Hvordan, vi lever vores liv, er derfor ofte i kontrast med de valg, andre mennesker tager. Man skal finde sit eget alternativ og rute at navigere i.

I dette nummer af Sund & Hed er vi dykket ned i de særlige valg, folk tager – og hvad, der står i modsætning hertil. Hvorfor tager man eksempelvis valget om at bosætte sig langt ude i ingenting (læs: Søndersø)? Og hvorfor er der nogen, som vælger at tage baby med på universitetet og andre igen, som modsat vælger at have selvstudie på barslen? Du kan også læse om, hvordan det er, når modsætningen findes i en selv og resulterer i studietvivl samt få gode råd til at slutte fred med dig selv. Og vores side sex denne måned har fokus på tantramassage – hvis det var noget, der kunne fange din interesse her i den kolde tid; måske det kan give dig en idé til julegaverne?

Dette nummer er desuden særligt for os på redaktionen. Vi er meget stolte over, at vi endelig udkommer i fuld farve, så vores kære grafiker og layouter ikke skal lade sig nøjes med sort/hvid-opsætning og endelig kan fremvise deres grafiske evner til fulde. Det fortjener artiklerne og I som læsere selvfølgelig at nyde i farve.

Rigtig god læselyst

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.