- Reklame -

Årets medicin & biomek-revy havde premiere onsdag den 12. februar. Revyen kører på sit ottende år, og man er ikke i tvivl om at det er en velsmurt maskine. Vi fra Sund & Hed var inviteret med ind og se revyen om torsdagen, og fik os én på opleveren. Revyen kom omkring alt fra den første gang hos gynækologen til mysteriet om kroppens mærkelige organ, nemlig milten. Derudover rundede de kære revyster også emner som ”how to be a dane”, og det mere seriøse som når læger begår løftebrud, og som ”straf” bliver forflyttet til et provinshospital – især denne sketch blev lavet med en ironisk undertone, og letpåklædte dansende kvinder, der skulle forestille at være de ”fordærvede læger”.

Der var ikke én i salen der ikke grinte da en meget karakteristisk mand træder frem på scenen i sketchen ”Memorrytmik”. Her blev der i den grad bliver gjort grin med den kendte studie-teknik ”memo-teknik”, som hjælper de studerende med at huske store mængder pensom, som for eksempel anatomi på modul 2. Det hele blev gjort med et glimt i øjet, og alle i salen kunne vist relatere til sketchen. Det fedeste ved sketchen var at den super simpel, og der var hverken brugt særlig lyd eller lys – det var bare en enkelt mand på scenen, der formåede at få publikum lagt ned af grin.

Årets højdepunkt var uden tvivl sketchen ”Backstreet Bacteria”, hvor 4 bakterier i menneskestørrelse træder frem på scenen, og begynder at synge den mest gennemførte og sjove tekst til sangen ”Everybody” af Backstreet Boys. Bakterierne havde den vildeste attitude, og var så gennemført cool, at man sad tilbage med en følelse af at det selvfølgelig var sjovt – men også ret sejt.

Revyen var alt i alt super gennemført, og får altså 5 stjerner herfra! Dét som revyen kan, og gør år efter år, er at være et stort sammenspil af de alvorlige emner og de lidt mere sjove og måske ligegyldige, men stadig super aktuelle emner. Revyen har evnen til at putte det hele i én stor gryde, og lave et fuldstændigt forrygende og gennemført sjovt show, som overrasker gang på gang.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.