- Reklame -

Livet er fuldt af op- og nedture. Nogle gange går det vores vej, andre gange går det helt ad helvede til. Sådan kan det i hvert fald føles, når alting går ret meget imod én. De fleste, når man hører ordene ’I medgang og modgang’, tænker man på den ægteskabelige forpligtelse, man siger ja til, når man i kirken, på rådhuset eller stranden siger ’Ja’ til sin udkårne. Men hele livet er sådan set fuld af tidspunkter, hvor vi enten rammer med- eller modgang.

Derfor kommer vi også bredt omkring i dette nummer af Sund & Hed. Dels har vi en artikel om den klassiske forståelse af medgang og modgang; ægteskabet, dog med et twist i form af en anden kultur, den tyrkiske, hvor vi zoomer ind på traditioner her. Vi har også fokus på, hvordan man tackler modgangen, når denne er en dumpet eksamen. Og hvordan livet ser ud, når man taber 40 kilo på 4 år, går fra at træne nul til seks gange om ugen og ender med at kunne dødløfte 270 kg. Heller ikke i den transformation er alt hverken med- eller modgang.

Vores side sex dette blad har også fokus på, hvad mange måske vil mene som er en stor modgang i parforholdet; manglende sex. For kan man overhovedet være ”rigtige” kærester, hvis man ikke har sex sammen?

Dette nummer er ligeledes spækket med gode råd og ideer til, hvad man kan bruge sin tid på. Der er både gode råd til, hvordan man er glad på andres vegne. Samtidig er der ideer til, hvordan man kan leve det fede liv, selvom man er på SU, og indkomsten måske er sparsom. Desuden skal vi byde godt velkommen til vores nye klumme ”Besværlig mad”, der skrives af Simon, der allerede har debuteret på vores hjemmeside, men nu i dette blad kommer med guide til, hvordan det nu lige er, man fermenterer kål – det er jeg sikker på, mange altid har tænkt på.

Rigtig god læselyst!

Bladet kan findes gratis på Campus, WP, i Klinikbygningen og her online

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.