- Reklame -

Netop nu skulle et halvt års arbejde og forventninger være kulmineret i dette års psykologrevy. Det skete desværre ikke, da Danmark og verden er ramt af en international pandemi. Revyen blev desværre aflyst lige op til præmieren.

Jeg havde virkelig glædet mig til at skulle se og anmelde dettes års psykologirevy, sådan blev det desværre ikke. Da jeg så revyen for et par år siden med en veninde, der heller ikke læser psykologi, blev vi blæst bagover og fik ondt i mavemusklerne, fordi vi grinte så meget. Revyen er for alle, og det havde jeg bestemt også glæder mig til at slå et slag for i år.

Men jeg er ikke den eneste, der blev skuffet. Den dårlige nyhed ramte deltagerne hårdest lige i en periode, hvor alt kørte på navlerne for at blive helt klar til præmieren. 

Øv, øv, øv

Mandag aften, da alle fællesarealer på universitet var blevet lukket ned, fik revytisterne beskeden om, at revyen blev aflyst. Det skete efter en hektisk dag, hvor alle havde fortsat prøverne og kæmpet for at nå i mål. 

”Det var en kæmpe mavepuster, og mange af os græd, da beskeden blev delt. Vi var trætte og udmattede, og det føltes ubærligt ikke at få mulighed for at komme i mål med noget, som vi har brugt så mange timer på over det seneste halve år,” udtrykker de alle i et skriftlig interview med mig. 

Som det udviklede sig bare få dage efter med den nationale nedlukning, var det naturligvis den rigtige afgørelse.

Deltagerne valgte derfor at slutte revyen af for nu på deres måde, hvor de optrådte for hinanden, hyggede sig efter omstændighederne. Selvom de var kede af det, så blev det en fin aften og afslutning for nu. For helt slut er det forhåbentligt ikke.

Revy til efteråret?

Ligesom det gælder for hele Danmark lige nu, så er uvished også en stor del af spørgsmålet omkring, hvorvidt revyen vil blive afholdt på et senere tidspunkt. Alle i revyen håber og satser på, at revyen kan blive vist en gang til efteråret, men da alle medvirkende er frivillige studerende, er det også et puslespil at få til gå op med eksamener og de forskellige studiegange.

”Vi er nødt til at finde ud af hen ad vejen, hvad der kan lade sig gøre, og hvornår det kan lade sig gøre. Så der ligger meget planlægning forud, men vi håber på at kunne præsentere revyen på nye datoer, for vi vil så gerne vise alt det, vi har lavet og arbejdet på, frem.”

“… vi håber på at kunne præsentere revyen på nye datoer, for vi vil så gerne vise alt det, vi har lavet og arbejdet på, frem.”

Alle vi andre kan kun glæde os til, at det forhåbentligt sker. Vi må se, hvad fremtiden bringer. Lige nu får alle refunderet deres billetter, og revyen har generelt mødt stor forståelse fra de personer, der havde købt billet.

Alvor og forståelse

Vi er nok mange, der synes, at regeringens indgreb kunne virke drastiske i øjeblikket, det gjorde de også i revyen. Men som situationen udviklede sig, så er vi nok alle klar over, at der bliver foretaget de indgreb, som er bedst for os alle. Det understreger revytisterne også tydeligt;

”Som det udviklede sig bare få dage efter med den nationale nedlukning, var det naturligvis den rigtige afgørelse, og vi har fuld respekt og forståelse for, at SDU tog en beslutning, som vi i hvert fald ikke selv var i stand til at tage på det tidspunkt.”

Det var en kæmpe mavepuster, og mange af os græd, da beskeden blev delt.

Alle sociale arrangementer er aflyst for revyen, og de tager deres forholdsregler og følger anvisninger. Lad os alle sammen gøre det. Det er en rigtig øv-situation vi står i, som vil ramme mange. Eksamener er aflyst, og sociale arrangementer udskudt på ubestemt tid. Men hold modet oppe, vi skal nok komme igennem det, hvis vi alle følger anvisninger og viser medfølelse. Hyg jer derhjemme, så godt som I kan.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.