- Reklame -

Det er i al sin enkelthed en mærkelig tid. 2020 er året, hvor det helt store samtaleemne – som vi alle efterhånden egentlig også er trætte af at snakke om – er Corona. Pandemien har gjort sit indtog på hele verden, i sundhedsvæsenet, på universitetet; og også på vores kære magasin, Sund & Hed.

Vi er også ramt. Denne udgave er derfor udelukkende online. Og måske taler det egentlig meget godt ind i den digitale trend og tidsalder, hvor alt skal gøres online; for hvem læser egentlig overhovedet længere fysiske ting, og er det ikke også meget bedre for regnskoven, at vi kun holder det webbaseret. Alligevel er det trist. På samme måde, som det er trist hovedsageligt at have sin kontakt med venner, familie og kollegaer over telefon eller videoopkald.

Jeg, for mit vedkommende, håber i hvert fald ikke, at det trendsætter i fremtiden, at kram er forbudt, og al kontakt foregår elektronisk.

Af andre trends kan du blive klogere på, hvad der rør sig i sporten, hvor vi har fokus på en ny cykeltrend, gravel. Vi har også dykket lidt ned i, hvilke tendenser der prægede sundhedsvidenskaben anno middelalderen. Personligt, er jeg så alligevel glad for, det i dag er Corona og trods alt ikke spedalskhed, der fylder. Herudover har vi nogle bud på, hvad du kan give dig i kast med; både gode bogråd og en artikel om, hvad det der moderne 3D-print er for noget, og hvordan du kan komme i gang med det selv.

Herudover er der, udover hints af Corona, artikler om, hvordan det kan være svært med den uddannelse dér, og hvor der både kan være behov for en pause inden kandidaten – eller at man lige prøver kræfter med noget andet, inden man finder tilbage på hylden.

Rigtig god læselyst!

Bladet kan grundet coronasituationen IKKE findes på Campus, WP og i Klinikbygningen – til gengæld kan det, som altid, læses online her

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.