- Reklame -

Det kan måske føles lidt som om, at vi står i et dødvande, dagene flyder lidt sammen. Sommeren, som står for døren, rummer nok heller ikke de vilde ferieplaner, så længe grænserne er lukket, og corona stadig fylder så meget i alles hverdag. Sund & Hed kommer her med idéer til, hvad sommeren herhjemme kan bruges på.

Her kommer en guide til sjove ting at bruge sommeren i Danmark på, og oprydning, nye haveprojekter, ny indretning af hjemmet tages ikke med. Altså det portrætteres som sjovt, men hvis du nu er mere til at lade de praktiske projekter ligge og nyde sommerferien, som hvis den foregik under varmere og sydligere himmelstrøg, så er guiden her til dig.

Tour de Denmark

Den her sommer er en unik mulighed for at genopdage Danmark igen. Det kan gøres både på cykel og i bil, en cykeltur Fyn rundt eller en biltur til Jyllands smukke natursteder. Sommerhusprisen flyver desværre i vejret, så det kan godt være svært at realisere den drøm for os studerende, men det skal ikke forhindre os i at se Danmark.

Pak en madpakke og tag et tæppe med, så undgås problemet med lukkede caféer og andet. Og det er billigt. Win – win.

Bag en kage, lån forældrenes bil eller op på cyklen og tag en tur ud til en mere øde strand. Hvis vejret bliver godt, så er der ingen undskyldning for ikke at komme ud.
Pak en madpakke og tag et tæppe med, så undgås problemet med lukkede caféer og andet. Og det er billigt. Win – win.

Skriv

Hvem får lige skrevet et postkort til bedsteforældrene eller veninden i udlandet eller bare i den anden del af landet? Breve og postkort er langsomt kommet væk fra vores hverdag, men er det ikke lidt hyggeligere at få et fysisk kort fremfor en besked på Messenger? Det viser da en noget større interesse og villighed til at gøre noget ekstra for andre, hvilket vi alle sikkert ville sætte pris på generelt.

Du kan også prøve kræfter med dagbogen igen, det her er da en tid, hvor man har tid til refleksion og fordybelse.

Du kan også prøve kræfter med dagbogen igen, det her er da en tid, hvor man har tid til refleksion og fordybelse. Og så er det bare sjovt at finde en gammel dagbog frem om nogle år og tænke tilbage på, hvordan ens hverdag var den gang under lockdown.

Selvforkælelse

Selvom mange spasteder og svømmehaller holder lukket, så behøver det ikke betyde, at man ikke kan holde sin egen selvforkælelses- og spadag. Køb en lækker ansigtsmaske, giv hinanden massage derhjemme med kæresten eller veninden, drik nogle lækre drinks og spis noget god mad. Man skal gøre lidt mere selv for at få det til at ske, modsat hvis man bare tjekker ind på et spahotel, men når man selv skal gøre alt forarbejdet, så er det måske også endnu mere velfortjent at slappe rigtig af bagefter og nyde det.
Selvforkælelse kan også være lige det, som du slapper af med. Bag noget mere, det er jo blevet så trendy her under corona. Det behøver hverken være surdejsboller eller kanelsnurrer, helt normale boller og kanelsnegle holder også stadig, og det smager nok meget af det samme.

Planlæg og spar op til fremtidige rejser

Selvom vi ikke kan rejse, så kan vi jo godt drømme. Snak med familie, kærester eller venner om, hvad du gerne vil opleve, når chancen er der igen. Du skal nok ikke bestille en rejse, det kan være ret risikabelt, indtil landet er åbnet op igen. Men det skal jo ikke holde os fra at snakke og drømme om, hvor rejsen en dag skal gå hen.
Hvis vi er heldige, så kan det jo være, at vi kan komme lidt væk, måske bare til Nordtyskland, men en tur i Tivoli eller Legoland for eksempel, det ville da heller ikke være helt dumt. Det er billigere end en rejse, og billige ting er jo altid godt for os studerende. Nyd sommeren så godt, som I kan og husk, at coronatiden jo heldigvis ikke fortsætter for altid.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.