- Reklame -

Sommer og juni nærmer sig, det betyder en masse nye færdiguddannede studerende – både bachelorer og kandidater. Men hvordan fejrer man det, når forholdende i samfundet i øjeblikket ikke tillader de festlige byture og store forsamlinger? Sund & Hed kommer her med nogle idéer til fejring, som både er festlig og hyggelig trods foranstaltningerne.

Det er ikke den festligste tid, vi befinder os i. Trods det, så er der begivenheder på vej, som skal fejres med manér. Man bliver altså kun bachelor eller kandidat en gang. Det betyder helt bestemt ikke, at man bare skal skide på anbefalingerne, men man kan godt fejre sine sejre, selvom man tager alle forholdsregler. Hvis du vil have nogle fif til, hvordan dette kan gøres, så kommer der her nogle gode råd.

Jo flere fester jo bedre

Hvis drømmen havde været en stor fest med alle venner og familien, så behøver det jo ikke nødvendigvis gå i vasken. Men kan jo invitere gæster efter anbefalingerne og så holde flere små fester – win win. Hvem vil ikke gerne fejres mere end en gang? Så kan man invitere den nære familie på dagen, tage en dag med den ene vennegruppe og en anden dag med den anden vennegruppe. På den måde behøver man ikke sortere folk fra. Det kræver nok lidt mere planlægning, men det kan løses og blive en rigtig fin afslutning.
Det kan også gøres over en længere periode, alle fester behøver jo ikke ligge i den første uge, man er færdig. Jo længere tid, der går, jo større er sandsynligheden for, at vi snart må samles flere mennesker sammen igen. Så se tiden an og hver spontan med planlægningen.

Lav en udflugt ud af det

Uanset om man er til forlystelsesparker, musikfestivaler eller madoplevelser, så findes der snart mulighed for at dyrke det igen. Forlystelsesparkerne er ved at lukke op, og når nu den store fest i første omgang er aflyst, så i stedet for at ærgre sig over det, kan man vende situationen til noget godt, hvor man nytænker andre fejringsmuligheder. Der er flere muligheder i hele landet på den måde kan man tage en lille skare med og tage på tur.

Men kan jo invitere gæster efter anbefalingerne og så holde flere små fester – win win

På den måde kan man også køre forbi den del af familien og vennerne, som man ikke ser hver dag, fordi man bor i hver sin ende af landet. Tag en kop kaffe med afstand i haven. Hvis ikke gæsterne kan komme til dig, så kan du jo komme til dem hver især.

Virtuel fejring

Vi er nok alle sammen blevet rigtig fortrolige med zoom for tiden, men selvom det måske ikke lige er bedsteforældrenes stærke side, så kunne man arrangere en fejring med hele familien fra rundt i landet virtuelt. Bedsteforældrene kan sikkert hjælpes til at få det i gang. På den måde behøver man ikke skære ned på de personer, man gerne vil fejre sammen med, og på samme tid er der bestemt ingen smitterisiko.

Man kan godt fejre sine sejre, selvom man tager alle forholdsregler

Jeg er sikker på, at bedsteforældrene vil synes, det var hyggeligt at kunne være med på en måde, hvor de ikke udsætter sig selv for fare, og så er de nok villige til at prøve kræfter med det der IT, for at det kan lade sig gøre.

Ønsk dig oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er altid hyggelige, men måske i denne tid er de ekstra vigtige, fordi de hænger en op på at få indfriet gaven og set personen, som gav den, når samfundet er åbent igen. På den måde får man både en god gave og får set sine nære. Det er en god oplevelse, som man kan glæde sig til og se frem til, når det igen kan lade sig gøre at komme på spaophold eller en weekendtur til nabolandet.
Fejr jeres sejre og nyd jeres frihed, inden virkeligheden igen kalder, når et nyt job står for døren, eller kandidaten begynder til september.

Sund & Hed ønsker jer en rigtig dejlig fejring og sommer.

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.