- Reklame -

Det sidste år er hele verden gået digital, og vi vil også være med. Med ny redaktionsstruktur, farvel til det gode gamle fysiske blad og goddag til et spektakulært onlineunivers, vil vi på vegne af redaktionen sige tak for denne gang, og vi glæder os til, at I kan følge med på vores andre kanaler. 

Sund & Hed har eksisteret i mange år efterhånden. Ja, det kom faktisk til i samme år, vores to nye redaktører, Emilie og Mathilde, blev født. Idéen var at lave et blad, der skulle omfavne hele det sundhedsvidenskabelige fakultet. Alle skulle kunne få taleret på lige fod. I dag dækker vi stadigvæk hele SUND, og det bliver ingen undtagelse, når vi fra næste semester går 100% online.  

Hvad vil det så betyde for dig?  

Vi ønsker at være til stede og synlige for dig som studerende på SUND. Vi vil give dig akutelle nyheder fra fakultetet, sjover erindringer fra studiestart og generelt en mulighed for, at du kan følge med i, hvad der sker lige her og nu i dit liv som studerende. Hvor du før har kunne læse to blade pr. semester, vil du nu kunne findes os hele året rundt. Vi vil være dér, hvor det sker, så hvis du misser et fedt arrangement, så lover vi at dække det, så du alligevel kan få en lille bid med.  

Hele SDU og SUND arbejder flittigt på at opfylde FN’s 17 verdensmål. Sund & Hed ønsker at være et bæredygtigt medie og følger trop efter de resterende magasiner på SDU, som også har valgt at rykke online. Det kan godt være, at Covid-19 ikke har ført meget godt med sig, men vi lærte hurtigt, at vi sagtens kan begå os i den digitale verden, og at den giver mange spændende muligheder. 

Nye roller i redaktionen 

Emilie og Mathilde skal som det nye redaktørteam føre Sund & Hed videre på en ny og mere innovativ måde end nogensinde før, men i takt med, at det hele bliver online, så har vi brug for hjælp. Derfor er vi så heldige, at Anna laver et titelskifte fra redaktør til digital redaktør. Vi glæder os til, at hun sammen med vores fantastiske mediefolk kan få lavet et brugervenligt og topmoderne onlineunivers med både video- og billedmateriale. Emilie og Mathilde glæder sig til at lave fede og aktuelle artikler med vores dygtige skribenter, der vil kunne komme ud og rapportere arrangementer med relevante interviews og sjove øjeblikskommentarer.  

Derudover siger vi også farvel og tak til nuværende redaktør, René – eller skal vi sige Sund & Hed himself? Med intet mindre end fire år på redaktionen, bliver det nogle meget store sko at fylde ud, men det nye redaktørteam ser frem til udfordringen.  

Vil du eller din forening lege med? 

Ganske vist består Sund & Hed af en fast redaktion, som sørger for, at alle de rigtige nyheder bliver formidlet ud, men sidder du med en drøngod idé, som du ønsker, skal ud til resten af SUND, så tøv ikke med at kontakte os, hvad end du er medlem af en fed forening, på vej på udveksling og vil dokumentere det eller bare er helt dig selv og har en sjov idé. Vi disker op med pizza og højt humør til åbne redaktionsmøder. Følg med på vores kanaler for informationer og giv hjertens gerne en melding, hvis der er noget, du brænder inde med.  

Tak, fordi I har fulgt med i så mange år. Tak for nu. Det bliver ikke et farvel, men et stort og varmt på gensyn i nye rammer.  

Følg med herinde, mens vi leger med nye og spændende ting over sommeren:

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.