- Reklame -

Behovet for social kontakt sidder nok i din krop. Væggene i din lejlighed synes måske langsomt at rykke tættere og tættere på hinanden. Du trænger nok til, at der skal ske noget nyt, for efterhånden er du ved at være godt træt af denne her pandemi. Men måske er der også nogle ting, som du overraskende nok kommer til at savne, når det her hurlumhej er slut? Her er nogle af de solstråler, som du absolut ikke må glemme at nyde undervejs. 

Tøjvasken haster ikke 

Er der store, tydelige kaffepletter på din trøje? Hvis svaret er nej, så kan du sagtens tage den på igen, uanset hvor meget den lugter. Det er der nemlig ingen på den anden ende af Zoom-mødet, der ved noget som helst om. Et godt tip er at vente en dag eller to imellem, så lægger ingen mærke til, at du genbruger tøjet.  

Evig spisepause 

Det er lige meget, om du når at spise morgenmad inden første forelæsning klokken 8:15. Der er nemlig pause igen allerede klokken 9, hvor du lige kan nuppe dig noget lækkert. Og så igen klokken 10. Og igen 11. Måske sniger der sig lidt flere spisepauser ind end normalt, for nu opdager ingen jo, at du sidder og gnasker i et eller andet hele tiden. Din mikrofon er jo muted, og dit kamera slået fra.  

Glem alt om barbering 

Mundbindet virker måske som en forbandelse, men i virkeligheden er det en gave sendt fra himlen. Der er absolut ingen, der ser, om skægget sidder knivskarpt, eller om læbestiften er tværet ud. Lad skægget være, som du bedst kan lide det, for det er kun dig selv, der skal se det.  

Slut med akavede kram 

Selvfølgelig er kram da dejlige… eller nogle er i hvert fald. Men indrøm det nu, der er bare også de mennesker, som du faktisk ikke gider kramme. Det er da lækkert, at du ved næste familiefødselsdag kan nøjes med at vinke hej til onkel Svend, der altid lugter af sure sokker. Nu skal du heller aldrig tage en last-minute beslutning om, hvorvidt du skal gå efter hånden eller efter krammet. Albuen er en sikker vinder i vores nuværende pandemidominerede verden. 

Gode nyheder til B-mennesker 

Du kan vende fuldstændigt rundt på din døgnrytme, hvis du har lyst. Lige pludselig behøver du ikke længere at møde op til forelæsning klokken 8, for du kan jo bare se den optagede version i nat. Du kan sove over dig med god samvittighed, velvidende om, at du ikke går glip af noget. Podcastene render jo ingen steder.  

Den skjulte ånde 

Gemt bag mundbindet er også en skjult fjende. Glem alt om pastiller og tyggegummi i tasken som redning, den dårlige ånde er endelig væk! Eller, den er der faktisk stadig, men det er kun dig selv, der kan blive generet af den nu. Bedre end det er, at du ikke længere skal lugte til andres dårlige ånde. Som studerende er mundbindet næsten den eneste måde at undslippe den evige kaffeånde på, og for det er vi evigt taknemmelige. 

En skudsikker undskyldning 

Vi kender alle det med at have sagt ja til et eller andet, som på dagen alligevel ikke virker til at blive ret sjovt. Frygt ej! Corona-undskyldningen slår aldrig fejl, uanset hvor god tid du blev inviteret i, og uanset hvor mange minutter før mødetidspunktet det går op for dig, at du alligevel ikke orker at komme. Du har måske fået en lille smule ondt i musklerne. Godt nok var du også ude at løbe i går, men man ved jo aldrig! Det er bedst at være på den sikre side. 

Disse solstråler må vi huske at nyde, så længe vi kan, for hvem ved, hvornår de bliver taget fra os. 

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.