- Reklame -

Vi har modtaget et spændende stillingsopslag fra Hvidovre Hospitals Gastroenhed.

Vi søger to scholar stipendiater med interesse for akut pancreatitis til et prægraduat forskningsprojekt i Polyposeregisteret, Gastroenheden, Hvidovre Hospital. Start 1/9-21 eller efter aftale. Varighed 6-12 måneder.

Dit mulige projekt

Du vil få en af de følgende opgaver, som dit projekt:

Et datasæt omhandler diagnosticering og behandling af patienter med galdevejs dyskinesi med udgangspunkt i data fra cholescintigrafier – sidstnævnte udføres rutinemæssigt som led i udredningen, men korrelationen til sygdommen er dårlig belyst.

Det andet datasæt indeholder data om patienter med nekrotiserende pancreatittis, som er fyldt 80 år (octogenarians). Vi ønsker med dette studium, at belyse hvorledes disse patienter, som utvivlsom vil stige i antal, responderer på den multidiciplinære miminal invasive behandling, som de tilbydes på Hvidovre Hospital.

Ud over disse opgaver vil du indgå i et stort prospektivt kohortestudie af pancreatitis patienter. Samlet forventes nedenstående udbytte.

  • Ansvar for 1 artikel, som udgør kandidatspeciale
  • Førsteforfatterskab på dette arbejde
  • Mulighed for medforfatterskab på pancreatitis studiet
  • Mulighed for fremtidig ph.d.-stipendiat
  • Deltagelse på europæiske kongresser såsom fx UEGweek eller ESGE Days
  • Selvstændigt arbejde
  • Vejledning til formidling og artikelskrivning

Forskergruppen

Som scholar vil du være en del af et team bestående af ph.d.-studerende og afdelingens øvrige læger, men vi lægger meget vægt på, at du arbejder selvstændig. Du aflønnes med 10.000,- pr måned og vi forventer ansættelse i 6-12 måneder.

Send motiveret ansøgning (1 A4-ark) til john.gasdal.karstensen@regionh.dk senest 15/6-01.  Samtaler og aftale indgås inden 1/7-21.

For yderlige oplysninger kan du kontakte:

John Gásdal Karstensen, forskningslektor, overlæge, ph.d., Pancreatitis Centre East (PACE), Gastroenheden, Hvidovre Hospital (tlf 40944465)

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.