- Reklame -

Efter halvandet års tørke og mangel på fest og farver åbnes der endelig igen for dørene til den sjoveste afdeling af Winsløwparken. Og det sker med et brag af en fredagsbar nu på fredag den 10/9, hvor der er langbar og massevis af billige øl på skemaet. 

Hvad kan man forvente fremover? 

I den lange nedlukning har de fleste af os nok glemt, hvilke fede ting Epstein Bar har at byde på. Vi trænger til en genopfriskning, og derfor har vi fået Sofie Amalie Klüver-Kristensen, næstformand for Epstein Bar, til at løfte sløret for, hvad vi kan se frem til, nu hvor alle restriktionerne endelig er væk. Til den nye årgang studerende: lyt godt efter! 

”Det skulle gerne komme tilbage til det normale med onsdags- og torsdagskaffebar, hvor vi serverer kage og gratis kaffe. Så kan man lige komme ned fra læsesalen og få lidt kaffe og en sludder. Og så vores langbarer første fredag i måneden hvor vi har åbent fra klokken 14-02 og holder en fed fest,” fortæller hun. Hun opfordrer alle til at komme allerede fra åbningstidspunktet, så festen bliver større og endnu federe. 

Udover de sædvanlige arrangementer er der også tænkt nye idéer ind. Formålet er at lave en masse fede arrangementer, som de studerende kan mødes til og hygge omkring. På den måde skabes gode rammer for et fællesskab. Blandt andet nævner Sofie, at de i Epstein har onsdagsquizzer og koncerter i tankerne. Tidspunkter og datoer vil blive offentliggjort på Epsteins Bars Facebook-side, så det er bare med at holde sig opdateret der.

Synes du, at det lyder ekstra fedt? 

Hvis man ikke kan få nok af den gode stemning og fællesskabet, der er omkring den hyggelige fredagsbar, skal man snart at slå til. Sofie fortæller: ”Vi er jo et amputeret fredagsbarshold. Der er jo mange, der er blevet læger, og vi har ikke fået nogen nye ind det sidste halvandet år.”  

Om en måneds tid kan man ansøge om at komme med i udvalget, og her er de i Epstein på udkig efter medlemmer fra alle årgange. Sondre Sleire er blandt de senest optagede medlemmer i Epstein til trods for, at han snart har været med i halvandet år. For ham var der flere ting, der fik ham til at ansøge. 

”Jeg søgte efter første semester, og så andet semester blev jeg valgt. Jeg kunne mærke, at det blev meget fagligt, jeg havde brug for noget anderledes og noget lidt mere socialt og hyggeligt. Det virkede bare meget som noget for mig. Jeg blev så godt taget imod fra første møde,” fortæller han. 

Man skal dog tænke lidt ud af boksen, hvis man gerne vil være en del af det lille fredagsbars-fællesskab. ”Det bliver igen det klassiske med, at man skal lave en ansøgning på en kreativ og sjov måde,” siger Sondre med et smil. Det vil blive offentliggjort på de sociale medier, hvornår fristen for ansøgninger vil ligge. Indtil da kan man gå i tænkeboks og overveje, hvordan man kan gøre sin egen ansøgning ekstra fed.   

En fredagsbar for hele SUND 

Til trods for, at Epstein i populær tale oftest omtales som ’medicinerbaren’, favner fredagsbaren i virkeligheden meget bredere. Den er åben for alle studerende på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, og Epstein opfordrer stærkt til, at også de andre studier på fakultetet gør brug af baren. Beskeden er klar: ”I er velkomne!”  

Sofie tilføjer yderligere: ”Hvis man er en forening inden for SUND, så må man også rigtig gerne bare skrive til os, hvis man har brug for nogle lokaler til at holde en generalforsamling eller et uformelt møde. Vi har jo nyrenoveret lokalet, så det kan man glæde sig til at komme ned og se.” 

Så selvom man ikke til dagligt har undervisning i Winsløwparken, skal man ikke holde sig tilbage fra at møde op til fredagsbarerne.

  

Oktoberfest på skemaet 

Planlægger man gerne lidt ud i fremtiden, kan man også allerede sætte et kryds i skemaet den 01/10. Oktober vil nemlig blive skudt i gang med et brag af en temafest, som ligger sig tæt op af månedens navn – glæd jer til oktoberfest!  

”Vi kan godt løfte sløret lidt for, at der måske kommer noget med fadøl for 50 kroner, hvor man kan drikke rigtig mange fadøl i et vist tidsrum. Så hvis man har en dirndl eller et par lederhosen liggende, så kan man godt begynde at støve dem af,” opfordrer Sofie til.  

Vi er altid glade for at høre vores læseres mening. Du kan skrive din kommentar herunder.